SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Gemstone Lichaamsmassages met IC Colour Light Gemstones, kleur & geometrie

Locatie: San Bao – Ezemaal + online via livestream volgen mogelijk

Lesdata:
za 8 oktober 2022  |  9u30 – 17u00

Docent: Inge Cox 

Gecertificeerd lesgeefster kleurenpunctuur, onder licentie van het ‘Internationales Mandel Institut‘ in Bruchsal, Duitsland.

Certificaat: na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Prijs deelname: € 139,15 inclusief BTW

Het lichaam is pure energie, gestold licht. Wanneer je je lichaam voedt met pure energie, transformeer je van binnenuit.

In het lichaam vinden vele complexe processen plaats die trachten optimaal samen te werken om het lichaam in balans te houden, zodat er een mooi symfonie aanwezig is. Je persoonlijke vibratie- of energietoestand is een mix van de samengetrokken of geëxpandeerde frequenties van je lichaam, emoties en gedachten op een bepaald moment. Hoe meer je je ziel door je heen laat schijnen, hoe hoger je persoonlijke vibratie zal zijn zegt Penney Peirce.

Je natuurlijke healingssysteem reageert op energie, kleur & trilling.

Kleur wordt gedragen door het licht en iedere kleur van het spectrum heeft een ander effect op de geest, het lichaam en onze emoties. Wanneer we gaan masseren met de IC energetische rijstolie met enkele druppels Kleur-Licht olie & de IC Colour Light gemstones die ook opgeladen zijn met kleur-licht frequenties gaat ons lichaam hiermee resoneren. Frequenties die worden overgedragen op het lichaam geven specifieke trillingen door aan cellen, organen en lichaamssystemen om onderling een mooie symfonie te creëren voor herstel van lichaam, ziel & geest. Dit draagt bij voor de gewenste verandering waarbij het oude mag worden losgelaten zodat het nieuwe zich kan integreren en vastgehouden emoties in het lichaam verwerkt.

Inclusief behandeling van energiepunten op het lichaam, myofaciale cuppingmassage & bodypakking met massage techniek.

Voordelen Myofasciale Cupping:

 • Stimulatie bloedcirculatie
 • Verbeterde doorbloeding weefsel
 • Vermindering spierspanning & krampen
 • Sneller herstel & soepelere weefsels
 • Verhoogde afvoer van afvalstoffen waardoor collageen in de huid beter herstelt
 • Activatie van de lymfatische drainage waardoor afvalstoffen van de cellen beter worden afgevoerd
 • Versteviging van de huid en bindweefsel

Door deze combinatie bereik je een lichaamsontspanning die dieper gaat. Lichaamsprocessen ontvangen een grotere ondersteuning en de communicatiesystemen in het lichaam worden hersteld. Doordat er tijdens lichaamsmassages gebruik wordt gemaakt van geometrische patronen kom je in een meditatieve staat waar de bewustzijnslagen worden aangesproken.

Voor de (lichaams)massages wordt gebruik gemaakt van de volgende IC Colour Light gemstones:

 • IC Colour Light Gemstone Seleniet
 • IC Colour Light Gemstone Rozekwarts
 • IC Colour Light Gemstone Bergkristal

Met een hoogtechnologische methode zijn de gemstone staven/vormen opgeladen met kleur-licht frequenties om dieper op de energie in de huid in te werken en een grotere ontspanning van het hoofd te verkrijgen. In combinatie met de energetische rijstolie die ook kleur-licht frequenties bevat helpen we lichaam en geest om te zuiveren, blokkades op te heffen, vitaliteit te herwinnen waardoor de innerlijke kracht weer wordt ervaren. Door uitwisseling van het lichaam naar het hoofd is er een groter bewustzijn mogelijk waardoor we kunnen transformeren naar een grotere wijsheid. De energie van ons lichaam laten we samensmelten met de hogere zielsaspecten.

Aan bod komen de volgende IC Colour Light Gemstone lichaamsmassages met licht & kleur:

 • Detox-lymfe IC Colour Light Gemstone lichaamsmassage
 • Shine Bright IC Colour Light Gemstone lichaamsmassage
 • Regeneratie IC Colour Light Gemstone lichaamsmassage
 • Innerlight IC Colour Light Gemstone lichaamsmassage
 • Essentie IC Colour Light Gemstone lichaamsmassage
 • 5 Elementen IC Colour Light Gemstone lichaamsmassage

De kleur-licht oliën die worden gebruikt in de lichaamsmassage zijn afgestemd op een van de 6 thema’s rekening houdend dat elk kleurdeeltje z’n eigen golflengte en frequentie heeft. Iedere kleur draagt een andere informatie in zich en vult de tekorten in ons lichaam aan. De huid werkt als een antenne, herkent deze frequenties en reageert hierop. Onze cellen bevatten lichtdeeltjes, biofotonen genoemd, en resoneren hiermee waardoor er energie vrijkomt voor creativiteit, motivatie, ontspanning, loslaten van angsten en onzekerheden, stress vermindert en bijdraagt tot een goed nachtrust.

De energie die vrijkomt voedt de mentale kracht om met vertrouwen in het leven te staan. Je kunt veel beter om met dagelijkse stress. Er is meer lichtheid, positiviteit en liefde voor alles wat er is in je leven. De innerlijke wijsheid ontwaakt in je en helpt om obstakels in je leven te overwinnen.

Het menselijk lichaam is een rivier van intelligentie, energie en informatie die zichzelf voortdurend vernieuwt in elke seconde van zijn bestaan

Deepak Chopra

 • Vermindering van stress & spanning
 • Herstellen van mentale & spirituele onbalans
 • Loslaten van angst en negatieve denkpatronen
 • Toelaten van rust, liefde en vreugde in je leven
 • Verhoging van je algehele vibratie
 • Het ontwikkelen van spirituele kracht
 • Verbinden met je innerlijke wijsheid
 • Verdiepen van je eigenliefde & vertrouwen in het leven
 • Verbetering van je concentratie
 • Neutraliseren van spanningen in het gelaat
 • Eenheid ervaren in jezelf

Het herinnert ons aan de kosmische relatie die wij hebben met het universum. Jezelf openstellen voor de oneindige stromen van overvloed, te helen op een diep niveau en afstemming te vinden met je levensdoel. Onvoorwaardelijke liefde en innerlijke wijsheid, pure krachten die je mee helpen te transformeren.  

De Colour Ligth gemstones in combinatie met een massage met geometrische patronen is speciaal ontwikkeld door Inge Cox om op basis van kleur-lichtcodering via het gelaat lichaam en geest te helen.

Een innerlijke & uiterlijke transformarie met Geuren, Licht en Kleuren…………………

Inclusief: – IC Colour Light Gemstone Seleniet + IC Colour Ligth Gemstone DUO Bergkristal + IC Colour Ligth Gemstone DUO Rozekwarts en 250ml Energetische rijstolie ter waarde van €166,- (deze zijn opgeladen op kleur-licht frequenties zoals de andere Healthy with colours producten en hierdoor extra krachtig werkzaam)

*Exclusief Cuppingset. Deze kan apart worden besteld in de webshop.

Lesdata en inschrijvingen

Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie massage B – 2 daagse cursus

Cursus Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie healingsmassage – € 560
Inclusief Chakra Colour Box: – IC Chakra piramideset (7stuks) opgeladen met kleur-lichtfrequenties, chakrapendelkaart & vergulde spiraalpendel

Datum: za 25 & zo 26 februari 2023 van 10:00u tot 16:30u

Locatie: San Bao of via livestream of zelfstudie met 1 uur supervisie ( het zelfstudie traject kan worden gestart op ieder gewenst moment)
Meer info & inschrijvingen »

Gemstone Lichaamsmassages met kleur & geometrie – zelfstudie met video’s

Cursus Lichaamsmassage met kleur & geometrie – € 880
Inclusief: – IC Colour Light Gemstone Seleniet + IC Colour Ligth Gemstone DUO Bergkristal + IC Colour Ligth Gemstone DUO Rozekwarts en 250ml Energetische rijstolie

Datum: zelfstudie 6 thema’s met cursusmap & video’s – investering 6 x 4u en 1 uur supervisie

Locatie: bij je thuis( het zelfstudie traject kan worden gestart vanaf half september)
Meer info & inschrijvingen »

Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie massage A – zelfstudie met video’s

Cursus Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie healingsmassage – € 560
Inclusief Chakra Colour Box: – IC Chakra piramideset (7stuks) opgeladen met kleur-lichtfrequenties, chakrapendelkaart & vergulde spiraalpendel

Datum: zelfstudie met cursusmap & video’s – investering 7 x 2.30u en 1 uur supervisie

Locatie: online traject van 7 momenten van 2u verspreid over een aantal weken of zelfstudie met 1 uur supervisie ( het zelfstudie traject kan worden gestart op ieder gewenst moment)
Meer info & inschrijvingen »