SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Geplande lezingen

Locatie: nader te bepalen

Datum: op aanvraag

Spreker: Inge Cox 

Bezielster en ontwikkelaar van de Kleur-Licht oliën

Lezing kleur-lichtolie

Corrigeer je energie-balans voor een optimale gezondheid en ontspanning.

Tijdens deze lezing leer je hoe je op een eenvoudige manier je energiepunten en huidzones kunt masseren om de signalen van je lichaam beter te begrijpen, je weg terug te vinden naar meer balans in je gezondheid, en om contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat je zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept. 

Geuren en kleuren kunnen met een groot profijt gebruikt worden in ons dagelijks leven. Kleuren spreken en geven een extra betekenis aan de dingen en situaties. Iedere kleur heeft een andere trillingsfrequentie en draagt specifieke kwaliteiten in zich. De kleurkeuze weerspiegelt een innerlijke behoefte en/of gevoel. Je kunt de essentie van kleur in je eigen persoon werkzaam laten worden. Licht is de drager van kleur en in combinatie met een massage olie, extra krachtig om de boodschap van de kleur via het energiesysteem te laten opnemen door ons lichaam. Dit is mogelijk omdat wij als mens gevoelige wezens zijn en reageren op trillingsfrequenties van kleuren omdat deze heel herkenbaar zijn voor ons lichaam.

Ontdek de werking van Inge Cox Kleur-Licht olie en stimuleer je lichaam om terug te keren naar het grootst mogelijke evenwicht.

Creëer vreugde, passie en gezondheid iedere dag in slechts enkele minuten.