SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

kleurenpunctuur: prenataal

Locatie: San Bao – Ezemaal + online via livestream volgen mogelijk

Lesdata:
vr 7 oktober 2022  |  9u30 – 17u00

Docent: Inge Cox 

Gecertificeerd lesgeefster kleurenpunctuur, onder licentie van het ‘Internationales Mandel Institut‘ in Bruchsal, Duitsland.

Certificaat: na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Prijs deelname: € 139,15 inclusief BTW

Korte omschrijving

Overgenomen (levens) patronen die ons belemmeren om vreugdevol en vrij te leven vanuit onze eigen blauwdruk weerspiegelen zich in ons leven in de vorm van conflicten. 

De oorsprong hiervan vinden we vaak terug in hoe we ons hebben gevoeld tijdens de zwangerschap in de baarmoeder en de geboorte. Gevoelservaringen tijdens deze periode spelen een grote rol in hoe onze ontwikkelingsweg op aarde zal starten en welke hindernissen we tegen komen in onze verdere groei.

Dit proces verloopt vaak onbewust en geeft een reactie op lichaams-, ziels- en geestniveau. Door de prenatale behandelingen binnen de kleurenpunctuur kunnen diepe patronen aangeraakt worden die verband houden met deze prille levensfase. Door de diepe ontspanning die er optreedt tijdens de behandeling met licht (energie) en kleur (informatie) kan de vastgelopen levensinformatie weer gaan stromen en heeft dit ook z’n effect op onze levenskwaliteit in het heden.

Dit gaat gepaard met inzicht en bewustwording binnen onze eigen gecreëerde patronen waardoor onze ziel die een reis heeft afgelegd door de verschillende lagen van het universum z’n reis kan verder zetten op aarde een groter potentieel kan benutten om kwaliteiten te ontwikkelen die het mensenleven verrijken.

Inhoud

  • De prenatale behandeling
  • Het centrale zenuwstelsel op de voetzool
  • De Bardo behandeling

Lesdata en inschrijvingen