SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Workshop Kirlianfotografie

Locatie: San Bao – Ezemaal (België)

Lesdata:
op aanvraag | 09u30 – 16u00

Docent: Inge Cox

Certificaat: na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Prijs deelname: € 75 inclusief BTW

Ontdek meer over je energiehuishouding tijdens deze kirlianfotografie kennismakingsworkshop

Deze kennismakingsworkshop is bedoeld om meer inzicht te krijgen in je eigen groei en ontwikkeling. Van iedere deelnemers wordt deze dag een kirlianfoto gemaakt. Je leer je meer over je eigen energiehuishouding en hoe deze wordt beïnvloed. Je krijgt meer informatie over hoe jouw energie de volgende 3 peilers beïnvloed:

  • Het fysieke lichaam om te handelen. 
  • Het mentale lichaam om te denken.
  • Het emotionele lichaam om te voelen.

Kirlianfotografie is een fotografische methode die door een afdruk te maken van de vinger- en teentoppen op een vel fotopapier de energiehuishouding van een persoon op dat moment weergeeft. Bij de interpretatie van een kirlianfoto wordt gebruik gemaakt van een theorie gebaseerd op het meridiaanstelsel.

Het is mogelijk om energetische onregelmatigheden van alle organen, lichaamssystemen, emotionele problemen en energie-uitstraling in een vroeg stadium te ontdekken. Daardoor kan er in een vroegtijdig de nodige bijsturing plaatsvinden om het lichaam terug in balans te brengen. Van hieruit kan men de juiste behandeling kiezen. Door na een behandeling een controlefoto te maken, kan men zien of de behandeling aanslaat.

De kirlianfoto wordt onderverdeeld in verschillende sectoren, als het ware een hele topografische kaart en de in deze sectoren voorkomende fenomenen worden geïnterpreteerd, rekening houdende met de individuele situatie van een persoon. Er komen hier buitengewoon goede resultaten aan het licht en tot op heden komt er nog steeds meer informatie en worden verbanden ontdekt die bijdragen aan de evolutie van de kirlianfotografie, zowel op energetische fysiek – psychologisch – mentaal vlak.

De voeten geven overwegend meer informatie over de fysieke toestand van een persoon, terwijl het psychologische aspect meer in de vingertoppen tot uiting komt. Aan de hand van deze kirlianfoto’s kun je namelijk precies bepalen hoe de informatie- en energiestroom in de organen en lichaamssystemen is en zo eventuele energetische verstoringen vroegtijdig opsporen.

Unieke workshop om je energie in beeld te zien – Je eigen energetisch paspoort