San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Inspiratie & ervaringsverhaal Kleur-Licht oliën

Toen ik voor de eerste keer in contact kwam met de oliën van Inge Cox wist ik direct dat ik hiermee aan de slag wilde gaan in mijn instituut. Niet alleen de geuren, de look and feel maar ook de het feit dat deze zoveel meer bieden dan andere etherische olies. Ze werken ook op Emotie en Energie, twee van mijn drie kernwoorden bij Voel je goed instituut. Uiteraard ging ik er zelf eerst mee aan de slag.

 Kleur-licht olie Red en Orange, mijn twee wonderflesjes.

Door een eenvoudige test wist ik al snel welke oliën voor mij op dat moment geschikt waren. De rode en de oranje… niet alleen de geur is fantastisch maar ook het aanvoelen. Je voelt dat deze olie met zeer veel zorgkundigheid en kwalitatief is gecreëerd. Dagelijks maakte ik gebruik van mijn twee wonderflesjes.

De rode gaf me mijn doorzetting om toch mijn pad te volgen en de oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (lees zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook . Het gaf me binnen enkele dagen tijd een enorme boost.
Ik voelde me sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op.

Als ik iets doe dat buiten mijn comfort zone ligt, maak ik zeker gebruik van deze twee olies. Ze zijn mijn krachtpantser op dat moment. Ik gebruik deze niet alleen op de aangewezen puntjes die gemakkelijk te volgen zijn door de handige bijsluiter, maar ook voor in bad en onder mijn bodymilk. Zo personaliseer ik telkens mijn eigen lichaamsmelk. 

Doordat deze oliën holistisch werken passen ze ook perfect in mijn Voel je goed instituut.

 Dagelijks worden ze ingezet voor mijn klanten, tijdens hun lichttherapie (chakra’s) maar ook tijdens de massage bij een gelaatsbehandeling. Na het kiezen van de olie worden ze ingezet bij de hoofdhuidmassage en gelaatsmassage. Een olie die afgestemd is op de emotie en energie… daar krijg je gewoon een stralende expressie van. Een compleet verhaal dus!

 Ik bied de Kleur-Licht oliën aan in mijn praktijk en ik kan dagelijks kiezen welke kleur en/of kuur op dat moment bij mij past voor een optimale energie-balans.              

Bedankt, Inge voor je mooie creatie!

Ken je iemand die deze kennis goed kan gebruiken? Delen maar :-)

Sharing is caring!

Heb je nog vragen over dit product? Inge helpt je graag verder!

 Facebook      E-mail