San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Gommages pour le corps Inge Cox

Les effets bénéfiques des gommages pour le corps Inge Cox

Gommages pour le corps avec une touche de couleur, une fine structure de cristal et des senteurs délicieuses pour votre corps. Les gommages Bright aura, Vital energy & Clear body stimulent les capacités naturelles de guérison du corps. Ces gommages naturels sont enrichis avec des huiles essentielles naturelles et des vibrations de couleurs. Ils stimulent le renouvellement cellulaire et donnent une apparence rayonnante et souple à votre peau.

Le sel de l’Himalaya, en combinaison avec le sel de magnésium, permet un nettoyage naturel de la peau en éliminant les toxines. Les pores sont ainsi à nouveau libérés pour absorber les minéraux. Ceci aide à améliorer la circulation et à détendre les muscles.

Rechargez votre corps après une journée fatigante pour vous sentir en forme avec un esprit clair.

Gommage pour le corps Bright aura- 600 gr.

Corps : a un effet purifiant et guérisseur sur l’énergie de votre corps

Ressenti: apporte un beau rayonnement énergétique et de la beauté à votre environnement

Plus d’info

Body scrub Bright aura – 350 gr.

Gommage pour le corps Clear body- 600 gr.

Corps: pour un effet purifiant, soignant et rafraîchissant naturel

Ressenti: apporte des pensées claires et une concentration pure

Plus d’info

Body scrub Clear body – 350 gr.

Gommage pour le corps Vital energy – 600 gr.

Corps: pour une meilleure circulation d’énergie, force et vitalité

Ressenti: tréchauffe votre coeur et stimule la passion et joie dans votre vie

Plus d’info

Body scrub Vital energy – 350 gr.

Découvrez aussi

les sels de bain Inge Cox

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim