San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Het boek ‘Healthy with colours’

In dit boek nodig ik je uit om op reis te gaan naar binnen. Laat je leiden door de kleuren om je eigen innerlijke krachten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Alles wat ik je aanreik in dit boek is erop gebaseerd om je eigen energie op een eenvoudige manier te corrigeren en het zelf helend vermogen van je lichaam aan te spreken. Zo kun je zorg dragen voor je eigen energie als deze uit balans is. Het is mijn bedoeling om je te inspireren om iedere dag de vreugde toe te laten in je leven, vrijer te ademen en te luisteren naar je lichaam.

Kuur reeks

Een unieke synergie van planten, gekleurd licht, edelstenen en geometrie.

Re-balance

Laat je stress wegsmelten en je energie weer stromen met onze Re-balance olie. Ontworpen om diepe ontspanning te brengen en je innerlijke balans te herstellen. Voel de rustgevende kracht van elke druppel terwijl het je hormonale systeem ondersteunt en je energiepunten in harmonie brengt. Geef jezelf de zorg en balans die je verdient, elke dag opnieuw.

Zone en energiepunten: Masseer het punt 4 vingerbreedtes boven de binnen enkel.

Voeg een paar druppels van onze Kuurolie toe aan je Colour Vibrational Bodylotion of kleipoeder  en transformeer je dagelijkse verzorgingsroutine tot een ritueel van pure verjonging.Voel de zijdezachte streling op je huid terwijl deze wordt gevoed, beschermd en gevitaliseerd. 

Detox immune

Laat je lichaam stralen met onze Detox Immune olie. Ontworpen om je energie te stimuleren en je immuunsysteem te versterken. Voel de kracht van elke druppel terwijl het de energiestromen activeert die verbonden zijn met je immuunsysteem. Geef jezelf de ondersteuning die je nodig hebt om gezondheid en welzijn te omarmen, van binnenuit en buitenaf.

Zone en energiepunten: Masseer het punt aan de binnenkant van de pols -onder de polsplooi aan de kant van de duim.

Voeg een paar druppels van onze Kuurolie toe aan je Colour Vibrational Bodylotion of kleipoeder  en transformeer je dagelijkse verzorgingsroutine tot een ritueel van pure verjonging.

Detox clear

Ervaar een vernieuwde helderheid met onze Detox clear olie. Laat jezelf bevrijden van ongewenste toxines terwijl deze zuiverende en afvoerende formule de energiepunten en paden ondersteunt die je spijsverteringsstelsel en lymfesysteem versterken. Voel je bevrijd en vol energie terwijl je lichaam zich ontdoet van wat het niet nodig heeft, waardoor ruimte ontstaat voor balans en vitaliteit.

Zone en energiepunten: Masseer het punt aan de zijkant van het lichaam boven de heup ter hoogte van de navel.

Voeg een paar druppels van onze Kuurolie toe aan je Colour Vibrational Bodylotion of kleipoeder  en transformeer je dagelijkse verzorgingsroutine tot een ritueel van pure verjonging.

Re-vitalise

Ontketen je natuurlijke kracht met onze Re-vitalise olie. Laat de energie vrij stromen door je energiebanen terwijl deze olie je vitaliteit verhoogt en je ondersteunt bij het doorbreken van starre energetische patronen. Voel de energie opborrelen en zie hoe je levenskracht zich vernieuwt, waardoor je klaar bent om het leven voluit te omarmen.

Zone en energiepunten: Masseer de punten aan de binnenkant van de knie op het einde van de knieplooi.

Voeg een paar druppels van onze Kuurolie toe aan je Colour Vibrational Bodylotion of kleipoeder  en transformeer je dagelijkse verzorgingsroutine tot een ritueel van pure verjonging.

Source emo-balance

Ontdek de bron van emotioneel evenwicht met onze Source Emo-balance olie. Laat los wat je tegenhoudt, omarm nieuwe paden van zelfrespect en vind innerlijke rust en tolerantie. Stap voor stap, breng balans in je emoties en omhels de kracht van je ware zelf.

Zone en energiepunten: Masseer het punt in het midden net onder de bal van de voet in een holte.

Voeg een paar druppels van onze Kuurolie toe aan je Colour Vibrational Bodylotion of kleipoeder  en transformeer je dagelijkse verzorgingsroutine tot een ritueel van pure verjonging.Voel de zijdezachte streling op je huid terwijl deze wordt gevoed, beschermd en gevitaliseerd door de krachtige combinatie van kleur, vibratie en natuurlijke oliën. 

Source aura-healer

Laat onze Source Aura Healer olie je begeleiden naar een stralende aura. Zuiver en versterk je energetische velden, laat negativiteit los en omarm een ​​stralende, positieve energie om je heen. Stap in je kracht en laat je aura schijnen met helderheid en vitaliteit.

Zone en energiepunten: Masseer de zone rond de navel.

Voeg een paar druppels van onze Kuurolie toe aan je Colour Vibrational Bodylotion of kleipoeder  en transformeer je dagelijkse verzorgingsroutine tot een ritueel van pure verjonging.Voel de zijdezachte streling op je huid terwijl deze wordt gevoed, beschermd en gevitaliseerd door de krachtige combinatie van kleur, vibratie en natuurlijke oliën. 

Personaliseer je Bodylotion met een kuurolie & cosmetisch kleurpoeder

Dompel jezelf onder in een wereld van kleur en vitaliteit met onze Colour Vibrational Bodylotion, verrijkt met schitterend diamantpoeder. Personaliseer jouw ervaring door een olie uit ons kuur gamma toe te voegen, en kies uit onze selectie van 8 kleurpoeders of goudpoeder om jouw energie in balans te brengen.

Stap in jouw eigen stralende aura van welzijn en schoonheid.

Personaliseer je masker of bodypakking met een kuurolie & cosmetisch kleurpoeder

Laat jezelf stralen van binnenuit met onze Colour Vibrational Claypowder, doordrenkt met kostbaar diamantpoeder. Personaliseer jouw ritueel door een olie uit ons kuur gamma toe te voegen, en kies uit onze selectie van 8 kleurpoeders of goudpoeder om een revitaliserend gezichtsmasker of een verjongende bodypakking te creëren.

Balanceer je energie met de kracht van geuren, licht, kristallen en kleur, en omarm een nieuwe dimensie van welzijn en schoonheid.”

zij geven je deskundig advies & personaliseren je behandeling

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim