San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Het boek ‘Healthy with colours’

In dit boek nodig ik je uit om op reis te gaan naar binnen. Laat je leiden door de kleuren om je eigen innerlijke krachten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Alles wat ik je aanreik in dit boek is erop gebaseerd om je eigen energie op een eenvoudige manier te corrigeren en het zelf helend vermogen van je lichaam aan te spreken. Zo kun je zorg dragen voor je eigen energie als deze uit balans is. Het is mijn bedoeling om je te inspireren om iedere dag de vreugde toe te laten in je leven, vrijer te ademen en te luisteren naar je lichaam.

Kuur reeks

Unieke Kleur-Licht oliën voorzien van Kleur, Licht en Geometrie.

Re-balance

Deze olie werkt ontspannend, brengt rust en ondersteunt de energiepunten/banen die in verbinding staan met het hormonale systeem.

Zone en energiepunten: Masseer het punt 4 vingerbreedtes boven de binnen enkel.

Detox Immune

Deze olie stimuleert de energiestroom in de energiepunten/banen die in verbinding staan met het immuunsysteem om de energie van het afweersysteem te versterken.

Zone en energiepunten: Masseer het punt aan de binnenkant van de pols -onder de polsplooi aan de kant van de duim.

Detox clear

Deze olie werkt zuiverend, afvoerend en ondersteunt de energiepunten/ banen die in verbinding staan met het spijsverteringsstelsel en lymfesysteem.

Zone en energiepunten: Masseer het punt aan de zijkant van het lichaam boven de heup ter hoogte van de navel.

Duo detox

Deze combinatie van 2 oliën werkt zuiverend, afvoerend en ondersteunt de energiepunten/banen die in verbinding staan met het lymfesysteem en het immuunsysteem.

Zone en energiepunten: Masseer het punt ‘3 mijlen’, een handbreedte onder de knieschijf – langs het scheenbeen, het punt vanuit het web tussen de tweede en dikke teen 2 vingerbreedtes richting wreef van de voet en de punten aan de zijkant van het lichaam boven de heup ter hoogte van de navel.

Re-vitalise

Deze olie stimuleert de energiedoorstroming in de energiebanen, vitaliseert en ondersteunt bij het in beweging brengen van de starre energetische structuren en de opbouw van energie.

Zone en energiepunten: Masseer de punten aan de binnenkant van de knie op het einde van de knieplooi.

Source emo-balance

Deze olie helpt bij loslaten, emotionele patronen, zelfrespect en tolerantie.

Zone en energiepunten: Masseer het punt in het midden net onder de bal van de voet in een holte.

Source aura-healer

Deze olie helpt om je aura te zuiveren en te versterken.

Zone en energiepunten: Masseer de zone rond de navel.

Duo source

Deze combinatie van oliën helpt bij loslaten, emotionele patronen, zelfrespect en tolerantie en om je aura te zuiveren en versterken.

Zone en energiepunten: Masseer het punt ‘honderd ontmoetingen’, vanuit de top van de oren omhoog – midden op het hoofd en het punt in het midden net onder de bal van de voet in een holte.

Gratis verzending vanaf 4 flesjes*

Bestel je 4 flesje of meer?
Gebruik dan bij het afrekenen de code: Kleur-Lichtactie

*Actie geldig op het volledige gamma Kleur-Lichtolie.

*Kortingscode enkel voor consumenten – verdelers en therapeuten hebben andere voordelen

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim