San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Inge Cox Badzout

Badzout met a touch of colour, zoutkristallen en heerlijke geuren voor je lichaam

Geniet van deze 100% natuurlijke badzoutkristallen, verrijkt met  essentiële oliën en biologische bloemen voor een energieke werking en een frisse, stralende huid. De mineralen zijn onmisbaar voor een mooie huid. De geuren stimuleren je zintuigen. De kleurvibraties & kristalenergie die inwerken op de huid, energie en emotie. Deze combinatie laat je lichaam intens genieten, je geest ontspannen en je energie toenemen. 

Een persoonlijk me-time moment waarbij je energie in balans wordt gebracht.

De heilzame voordelen van Inge Cox Badzout

De badzouten Happy mood & Qi balance zijn verrijkt met natuurlijke essentiële oliën voor een diepgaand effect en een unieke geurbeleving. Bij het badzout Pure natural kun je eventueel je eigen lievelingsolie toevoegen. Aan alle badzouten zijn biologische gedroogde bloemen toegevoegd.

Badzout Happy mood – 600gr.

Lichaam : voel de spankeling van je huid verbonden met je innerlijke positieve levenslust

Feeling : zorgt voor een vleugje magie om je leven zonniger en vrolijker te maken

Meer informatie

Badzout Happy mood – 320gr.

Badzout Qi balance – 600 gr.

Lichaam : zorgt voor meer balans in je lichaam en je leven

Feeling : brengt je uit je hoofd en meer in het moment

Meer informatie

Badzout Qi balance – 600 320 gr.

Badzout Pure natural – 600 gr.

Lichaam : om in puurheid je eigen kracht te herwinnen

Feeling : puur en zen genieten

Meer informatie

Badzout Pure natural – 320 gr.

Ontdek ook

Inge Cox Body Scrub

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim