San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Welkom in de wondere wereld van geuren, licht en kleuren.

Maak kennis met het Healthy with colours concept waar gezondheid wordt benaderd vanuit een holistische visie. De producten die hiertoe behoren zijn op basis van natuurlijke ingrediënten in combinatie met kleur-frequenties die je de mogelijkheid bieden om je lichaam te verzorgen en tegelijkertijd te ontspannen, te ontgiften en op te laden. Samengevat je geniet en werkt ook aan het herstel van je energie.

 • De synergiën van de essentiële oliën zijn zorgvuldig gekozen op basis van kleurkwaliteit en bio energetische waarde.
 • De producten bevatten enkel natuurlijke bewaarmiddelen gewonnen uit de planten waarvan de essentiële olie afkomstig is.
 • Respect voor de aarde & mensen voor de winning van de grondstoffen.
 • Alle producten zijn dierproefvrij & vrij van synthetische kleurstoffen, sulfaten en parabenen.
 • Kleine oplagen garanderen daarom ook de kwaliteit van onze producten.
 • Biologische & natuurlijke grondstoffen: Alle Inge Cox producten zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen. De Kleur-licht oliën bestaan voor meer dan 97% uit biologische ingrediënten. 


Vernieuwend is de toevoeging van gekleurd licht door middel van een hoogtechnologische methode gebaseerd op de quantumfysica. Hierbij worden kleur-licht golven via verschillende hertz frequenties in de olie gebracht waardoor de producten informatie dragen die meehelpen de energie corrigeren. Dit is voor elk product individueel bepaald met een bijpassend geometrisch patroon voor een optimaal krachtenveld zoals we dit ook kennen van de Pyramides. Na jarenlange onderzoek heeft elk product z’n eigen kleur-licht frequentie en geometrisch patroon als extra helend aspect om samen met de kracht van de essentiële oliën de energie te laten stromen in het lichaam ter ondersteuning van de gezondheid. Voor iedereen die kiest om vanuit een holistische visie bezig te zijn met optimaal welzijn & bewustwording en dit wil ervaren met natuurlijke producten.

Het gamma Kleur-Licht oliën  

Kleur-Licht oliën lijn – 8 kleuroliën & 6 kuuroliën die je kunt toevoegen aan je bodylotion, (voet) bad olie, in een basisolie voor een massage of op een tissue. Je kunt ervoor kiezen om doelgericht je energie te corrigeren met de geconcentreerde Kleur-licht oliën zijn synergiën in sesamolie die je aanbrengt op acupunctuurpunten, reflexzones, segmenten en of lichaamszones……………..de bijsluiter in elk doosje wijst je de weg en je ontdekt welke kleuren je kunt gebruiken om je energie te corrigeren.

Door het masseren van acupunctuurpunten en zones geven we een impuls om het kleur tekort aan te vullen en de energie balans te herstellen. Diepere behoeften en innerlijke kwaliteiten worden hierdoor aangesproken. Een meerwaarde om je huid te verzorgen en meteen je energie naar een hoger level te brengen.

Waarom een Kleur en een Kuur reeks?

De Kleur reeks: de specifieke Kleurvibratie in combinatie van de synergie stimuleert de kleurkwaliteit in de persoon. Bijvoorbeeld: red geeft kracht en orange stimuleert creativiteit, yellow brengt helderheid, green brengt harmonie, turquoise brengt balans, blue geeft rust, indigo stimuleert inzicht en violet helpt om los te laten.

De Kuur reeks: de naam van de Kleur-Licht olie in de kuur reeks verwijst naar de werking. Bijvoorbeeld: Re-balance helpt stress verminderen en brengt meer balans in de hormonen energieflow. Detox Immune stimuleert de energie van het afweersysteem. Detox clear helpt het lichaam zuiveren en zorgt voor een goede vochtbalans. Source Emo-balance werkt op het innerlijke en helpt bij loslaten van emotionele patronen. Source Aura-healer reinigt en versterkt je aura. Het gebruik van de Kleur-licht oliën zorgt ervoor dat je meer zelfbewust wordt en je op een fijne manier kunt zorgdragen voor je energie & ‘feel good’ gevoel.

Lees meer over de kleur-licht oliën

Kleurkaarten – voor een zen moment

De kleurkaarten Rainbow reeks bestaat uit de kleurkaarten: Red, Orange, Yellow, Green, Turquoise, Blue, Indigo en Violet. Voor iedere dag een Zen & Kleur moment. Kies of trek een kaart die past bij jou op dat moment om je energie weer in balans te brengen.

Deze Healthy with colours kaarten helpen je op weg met een massage-zone, ademhalingsoefening, mudra, affirmatie en een meditatie afbeelding. Red: de kleureigenschappen die bij deze kaart horen zijn kracht, vitaliteit, passie, moed, doorzettingsvermogen en levensdoel. Orange: de kleureigenschappen die bij deze kaart horen zijn optimisme, eigenwaarde, levensvreugde, zelfbewustzijn en creativiteit.
Yellow: de kleureigenschappen ……………….. Wacht niet tot het perfecte moment maar pak jouw kleurmoment en maak het perfect!

Ontdek de 8 kleurkaarten

Bodysprays  –  Natural Glow & Go 

Inge Cox bodysprays voelen niet vet aan, hydrateren je huid en voorziet het van een geurengloed. De biologische rijstolie beschermt en voedt de huid en bevat vitamine E en Gamma oryzanol welke huidveroudering tegengaan. In combinatie met de kleur-licht frequenties ondergaat je energie een transformatie. Je kunt kiezen uit een geur met bijbehorende kleurenergie voor iedere gelegenheid. Ervaar de energieke werking van deze bodysprays voor een zijdezachte en stralende huid.

Ontdek de 8 kleur bodysprays & 6 kuur bodysprays

(voet)Badzouten & Bodyscrubs

Deze badzouten en bodyscrubs zorgen voor een rustgevend en zuiverend effect op lichaam & geest. Een voetbadje voor het slapen gaan brengt rust en een diepere ontspanning. De energie & mineralen in het Himalayazout zijn ontzettend heilzaam voor onze huid. Het magnesiumzout zorgt voor ontspanning & gaat verzuring tegen van de spieren. De biologische bloemen van lavendel, goudsbloem en oranjebloesem zorgen voor een energieke werking.

 • Qi balance brengt je uit het hoofd en meer in het moment.
 • Happy mood laat je de sprankeling voelen van positieve levenslust
 • Pure natural om je eigen kracht te herwinnen. Hieraan kun je een Kleur-Licht olie toevoegen naar eigen keuze.

Lees meer over de badzouten

Opvallend in de scrub is de fijne zoutkristalstructuur van het Himalayazout en het magnesiumzout die samen met de synergie van essentiële olie de cel vernieuwing op gang brengen. Het helpt je circulatie verbeteren en schenkt je een fit gevoel & heldere geest. Je huid gaat er stralend en soepel uitzien.

 • Clear body voor een extra zuiverend effect tijdens je detox kuur. Met oa. himalayaceder dat helpt bij loslaten en een nieuw evenwicht vinden en cipres ondersteunt de weerstand en vochtcirculatie.
 • Vital energy voor meer kracht & vitaliteit en een betere circulatie met oa. rozemarijn voor nieuwe kracht op te doen.
 • Bright aura voor een mooie energie uitstraling met oa. sandelhout om de spanning te verminderen.

Lees meer over de Bodyscrubs

Gun je lichaam een dagelijkse adempauze. Breng je gestreste huid & brein even tot rust tijdens een me-time moment met producten die helpen je energie te corrigeren. Aandacht voor je lichaam, energie en ademhaling voor een holistisch gezondheidseffect. Geniet van het moment dat je energie in beweging wordt gebracht, laat vitaliteit weer toe, ontspan en herinner je aan een fijn moment van de dag.

Roomsprays  –  Natural Sense & Energy

Creëer positieve vibes in je ruimte/huis. Iedere roomspray heeft z’n eigen kleurbetekenis door de synergie van essentiële oliën, de kleur-lichtfrequenties en helpen bij het herstel van de energie in de ruimte.

De Roomspray Re-vitalise voor het neutraliseren van een belastende energie in de ruimte. De Roomspray Emo-balance voor een liefdevolle en zachte sfeer in de ruimte. Fijn om te gebruiken voor het slapen of bij situaties van verdriet & afscheid nemen van een dierbare. De synergie bevat oa. essentiële olie van roomse kamille die extra zorgt voor een verdieping van der ademhaling en ontspanning, kaneel  geeft een gevoel van omringd te worden door warmte.

Ontdek de 8 kleur roomsprays & 6 kuur roomsprays en ervaar de energieke werking van deze roomsprays voor een warme en uniek geurbeleving in je huis.

Geursticks  –  100% natuurlijke geuren

Geuren die via de neus worden ingeademd prikkelen op een positieve en zachte manier het brein. Iedere geurstick heeft z’n eigen kleurbetekenis door de synergie van essentiële oliën. Geurstick Blue voor een ontspanningsmoment of om opgebouwde spanning op het einde van de dag los te laten.  Om de focus en concentratie te stimuleren is de Geurstick Yellow aangeraden. Deze brengt meer helderheid & frisheid in het hoofd.

Voor een extra diepgaande werking kun je de geursticks combineren met een bijbehorende kleur-licht olie. Zo kan de kleur-licht olie Blue op gespannen spieren worden aangebracht of op bijbehorende energiepunten voor meer ontspanning.

Ontdek de 8 kleur geursticks & 6 kuur geursticks en ervaar de positieve werking van deze geursticks. Ideaal voor onderweg of in combinatie bij de bijbehorende Kleur-licht olie.

Crystal Colour Candles  & geurmelts – 100% natuurlijk

Geniet van deze 100% natuurlijke Crystal Colour Candles op basis van ecologische koolzaadwas, doordrenkt met een pure synergie van essentiële oliën gebaseerd op kleurenergie. De zuivere trillingen van de kristallen die erin verwerkt zijn weerklinken in de ruimte en zorgen voor een warme sfeer.

Melt wax zijn geurmelts voor een warm blissful moment.
De Melt wax zijn doordrenkt met een pure synergie van essentiele olien. Een of meerdere geurmelts in een aromabrander zorgen voor vele uren om te genieten van een heerlijke blend aangepast aan het moment. 

Ontdek de 4 Crystal Colour Candles & de 4 soorten geurmelts in dezelfde geur.

Inner Power – Granaat kristallen
Grace & Love – Aventurijn kristallen
Wisdom – Amethist kristallen
Aura Breeze – Rozekwarts kristallen

Een heerlijk sfeer moment met een warme dimensie

Healthy with Colours opleiding & workshops

Vanuit een holistische visie leer je dieper inwerken op de energiesystemen & zones met kleur-licht oliën. Je ontdekt het belang van de overdracht van kleurfrequenties (informatie) via de huid naar de persoon en welke rol pijn, trauma’s, burn-out & zielspijn hierin een rol speelt voor integratie in het gehele lichaam. Om de levenskracht te stimuleren heeft iedere workshop of opleidingsmodule energetische richtlijnen om het lichaam terug in reactie te brengen of te laten ontspannen. Een mooie aanvulling voor massagetherapeuten, coaches, energetische therapeuten, acupuncturisten en gezondheidswerkers….

Balance Body & Mind with Colours & Light

Heb je interesse om gepersonaliseerde massages & healing met kleur-licht oliën op energiepunten en zones volgens het Healthy with colours concept te geven, om de kleurkwaliteit in het lichaam werkzaam te laten worden?
Je kunt live, online via livestream of via zelfstudie met supervisie moment de opleiding of workshops volgen.

Agenda & informatie over deze opleiding & workshops

Boek Healthy with colours

Voor een lichter & kleurrijk leven is er het begeleidend boek Healthy with colours. Dit boek is een kleuren zelfzorggids waarin ik mijn kennis & ervaring deel zodat jezelf kunt ontdekken dan frequenties van gekleurd licht een helend effect hebben en werken op je energie & emotie. Er staan begeleidende ademhalingoefeningen, mudra’s, affirmaties voor een dagelijks me-time moment zodat je je dag fit & energiek kunt beginnen. Ik reik je ook kennis aan over de energiepunten in het lichaam volgens de Traditionele Oosterse filosofie, zodat je meer inzicht krijgt hoe je kunt werken aan het herstel van je de energie.  

Voor wetenschappelijke onderbouwing kijk op de website onder downloads. Hier is het onderzoek van Gautier Van Havelange, ingenieur in de materiaalkunde en geobioloog gepubliceerd. Hij heeft kunnen aantonen dat er een overdracht is van de (kleur) informatie in de olie naar de persoon en dat dit ook wordt geïntegreerd in het lichaam.

Wil je graag meer weten leg dan even contact, ik help je met plezier verder.

Inge Cox

Mijn naam is Inge Cox bezielster/ontwikkelaar van het Healthy with colours concept waar deze producten op basis van Kleur, Licht & Energie onderdeel van zijn. Dankzij mijn ervaring als farmaceutisch technisch assistent en mijn werk als natuurgeneeskundige met als specialisatie acupunctuur in combinatie met lichttherapie, en talloze massagevormen waar gezondheid wordt benaderd vanuit een holistische visie is dit mooie levenswerk tot stand gekomen. 

Kleurzones & energiepunten

De Inge Cox producten & het Healthy with colours behandelingsconcept is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De producten zijn enkel bestemd voor uitwendig gebruik.