San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Lezingen aanvragen

Spreker: Inge Cox 

Naturopate – Colour Transformation therapist

Lezing kleurenpunctuur

De intelligentie van licht en de positieve invloed op je gezondheid en welzijn

Deze lezing is een inspiratie voor iedereen die op zoek is naar een gezond en evenwichtig leven, en wil kennis maken met de informatie die schuilt achter de helende werking van licht en kleur.

Je krijgt inzicht hoe kleurfrequenties werken en gebruikt kunnen worden om invloed uit te oefenen op onze stemmingen, ons gedrag, onze vitale lichaamsfuncties en om ons lichaam te laten ontspannen.

Op een eenvoudige en logische wijze legt Inge uit hoe het komt dat je vast loopt in bepaalde patronen, het effect hiervan op je levenskwaliteit in het heden en hoe je de weg terug kunt bewandelen waardoor je een groter potentieel kan benutten om je kwaliteiten verder te ontwikkelen die je leven verrijken.

De helende werking van Kleurenpunctuur volgens de methode van Peter Mandel.

Spreker: Inge Cox 

Naturopate – Colour Transformation therapist

Lezing Kirlianfotografie

Verstoringen in de energiebalans (na vaccinatie), aan het licht gebracht door kirlianfotografie

Inge Cox laat aan de hand van kirlianfoto-analyse zien welke zichtbare effecten in de energiebalans meet-baar zijn na vaccinatie. Hiertoe heeft zij kinderen vóór en na vaccinatie gefotografeerd.

Inge Cox gebruikt in haar praktijk de kirlianfotografie als analyse-methode om de hoeveelheid en intensiteit licht dat het lichaam uitzendt, onze levensenergie, vast te leggen op een vel fotopapier. Dit gebeurt door een afdruk te maken van de vingertoppen en tenen, de plaats waar de begin- en eindpunten van de energiebanen van het lichaam liggen.

De op de kirlianfoto zichtbaar geworden informatie- en energiestroom van organen en lichaamssystemen maakt het mogelijk om de oorzaak van een klacht vast te stellen.

Spreker: Inge Cox 

Naturopate – Colour Transformation therapist

Lezing Kirlianfotografie

De drie fasen van de lichtspiraal

Lichttherapie: een combinatie van oude wijsheden en moderne wetenschap

Creëer een nieuw evenwicht tussen lichaam en geest door inzicht in de 3 gezondheidsfasen van de lichtspiraal.

Welke kleur heb je in een bepaalde gezondheidsfase nodig gekoppeld aan licht om je lichaam een gerichte boodschap te geven voor een natuurlijk herstel.

Spreker: Inge Cox 

Naturopate – Colour Transformation therapist

Lezing Kleurenpunctuur

De 5 elementen van de Lichtcirkel

Kleurenpunctuur: Een combinatie van moderne Lichttherapie en oude wijsheden

Inzicht in de 5-elementen theorie volgens de Chinese filosofie om ziekte en onbalans doelgericht aan te pakken. Welke positieve en/of negatieve kanten ervaar je van een element en wat kun je hieraan veranderen?Via de heilzame werking en therapeutische toepassing van kleur-lichttherapie je lichaam op een natuurlijke manier herstellen.

Spreker: Inge Cox 

Naturopate – Colour Transformation therapist

Lezing Kleurenpunctuur

De acht zones van de lichtdromen

Wat is dromen en waarom is het zo belangrijk?
Wil je bewust omgaan met je gezondheid en inzicht verwerven in je dromen?
Ontdek de 8 droomzones op je lichaam om je dromen te stimuleren en zet het thuis verder voort.

De weg naar kalmte, rust en een verbeterd slaappatroon met kleur-lichttherapie.

Annemie Verboomen
Wow!!! Wat een fijne avond met Inge Cox als spreekster over de 8 zones van de Lichtdromen. Een aanrader voor iedere locatiehoud(st)er!! Inge heeft op een mooie, boeiende, interessante manier verteld over zowel de wetenschappelijke kant van dromen als de esoterische kant.
Een korte samenvatting van de avond.
De hersenen worden gemeten via neuroscans en pet scans, dat levert informatie over de beta, alpha, theta en delta fase van de menselijke slaap/droomwereld. Ze vertelt dat alles wat je meemaakt in het leven, al van voor de geboorte invloed heeft op je dromen. Het wordt zo duidelijk wanneer zij de oude wijsheden, kennis uit de esoterie verbindt met dat wat door de wetenschap is onderzocht.
Lichttherapie kan balans brengen. Licht zorgt voor het transport en kleur geeft de juiste informatie aan het lichaam. Ook hoe alles met elkaar samenhangt, elke wervel heeft een verbinding met organen. Zo kun je via lichttherapie verbinding maken van de klacht met de binnenkant. Inge legt uit waar de 8 zones van de Lichtdromen zitten op je lichaam en hoe we die kunnen activeren voor het slapengaan. Dit hebben we ook allemaal zelf kunnen voelen, het was een mooie interactieve avond.
Al bij al een super fijne avond dank zij Inge Cox, een integere, mooie ziel die ons dit kwam vertellen zonder een verkoop praatje te maken.
In samenwerking met Gezond Verstand Avonden.
Maria Kok, Locatiehoudster Helden (Peel en Maas)