San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

kleur Massages

Massage van energiepunten & zones met kleurfrequenties
om verstoringen in de energie op te heffen

Holistische Kleur-massages
Energie & Emotie in balans

Wil je een extra holistisch massage effect met kleur bereiken? Leer de geheimen van kleur overdracht in een olie naar het lichaam en ontdek hoe dit wordt geïntegreerd. Een stappenplan, waarbij universele wetten een rol spelen, onthult de bijzondere werking van deze zachte en diepgaande massages.

Een gepersonaliseerde massage met Inge Cox Kleur-Licht oliën met geïntegreerde kleur-licht vibraties om je innerlijke krachten op te laden. De Kleur-Licht oliën worden toegepast volgens de Chinese filosofie, aangebracht op energiepunten en/of zones, afgestemd op je energie en innerlijke puurheid. 

Ontdek de diepte van balans met Kleur-Licht cursussen. Betreed de wereld van energieharmonisatie en emotioneel evenwicht met onze Kleur-Licht oliën, geschenken van Moeder Aarde. Ontworpen om niet alleen energie te harmoniseren, maar ook transformatie en persoonlijke groei te bevorderen. Ze dragen eeuwenoude wijsheid in zich, verbonden met voortdurende cycli van het leven en de onuitputtelijke kracht van vernieuwing.

Cursusaanbod

Ontdek de eendaagse of meerdaagse cursussen die live en/of via zelfstudie gevolgd kunnen worden.

1-DAAGSE CURSUSSEN

 • de Essentie Kleurmassage© om de innerlijke krachten op te laden en te leven vanuit je essentie.
 • de Trauma Kleurmassage© om het lichaam te laten ontspannen in gevoelsherinneringen.
 • de Buik Kleurmassage© om de levensenergie te stimuleren en chronische klachten te verminderen.
 • de Burnout Kleurmassage© om veerkracht en vitaliteit te herwinnen.
 • de Soul Mission kleurmassage© om je zielsmissie te leven vanuit pure verbinding met jezelf

MEERDAAGSE CURSUSSEN

 • De Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie healingsmassage©
  Voor een goede doorstroming van je energiecentra’s, voor groei en bewustwording.
  Meer informatie
 • De Gemstone Gezichtsmassage met kleur & geometrie©
  Voor ontspanning van de geest, om energieblokkades op te heffen, vitaliteit te herwinnen waardoor de innerlijke kracht wordt ervaren. 6 Thema’s: Detox-lymfe, Shine bright, Regeneratie, Innerlight, Essentie en 5 elementen)
  Meer informatie
 • De Colour Vibrational Claymassage van het gelaat met kruiden & bloemen, inclusief face-cupping en healing van hoofd©
  Om je zielsmissie te leven vanuit pure verbinding met jezelf. Thema’s: Balance & Being, Detox & Clear, Vitality & Lifting, Feelings & Bliss, Pure & Zen.
  Meer informatie
 • De Gemstone lichaamsmassage met kleur & geometrie met Colour Vibrational Claymassage, body-Element cupping & Soul healing©
  Om het lichaam te zuiveren en geestelijke blokkades op te heffen, vitaliteit te herwinnen waardoor de innerlijke kracht weer wordt ervaren. Thema’s: Balance & Being, Detox & Clear, Vitality & Lifting, Feelings & Bliss, Pure & Zen. Elk thema heeft z’n eigen Soul healing.
  Meer informatie

De kleur-licht vibraties in de oliën zorgen voor vitalisering van lichaam & geest en werken positief in op je emotie.

                            

Waarom massages met Kleur-Lichtoliën?

Holistische Kleurmassages is gebaseerd op de eeuwen oude filosofie uit het oosten waarbij het energiesysteem in kaart wordt gebracht om van daaruit de ‘verstoorde schakelpunten’ in het lichaam volgens de Traditionele Chinese filosofie, aangevuld met gekleurd licht vibraties, kristalenergie en geometrie om de energie- en informatiestroom van het lichaam te beïnvloeden. Hierdoor kan er op een dieper oorzakelijk niveau worden gewerkt aan herstel.
Behandelingen kunnen worden gepersonaliseerd met de Kleur-Licht oliën waardoor de krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen afgestemd worden op de persoon voor harmonisering en balancering van de aura. Nadien kan er advies worden gegeven voor thuisgebruik.

Follow the river and enjoy your journey with colours
Laat je helen door geuren, licht en kleuren – voor een harmonieuze verbinding met jezelf

Ervaar het extra holistisch massage effect met kleur

De diepgaande betekenis gaat verder dan geuren en extracten. Een eerbetonen aan de wereld, gidsen op jouw innerlijke reis naar bewustzijn, met de kracht van de natuur en universele wijsheid als kompas.

Laat holistische kleurmassages je begeleiden naar binnen, waar geuren je herinneren aan innerlijke kracht en schoonheid. Sta toe dat ze energie in balans brengen, leiden naar nieuwe mogelijkheden, en helpen groeien en transformeren. In combinatie met therapeutische vaardigheden en geometrische patronen til je de massage op naar een hoger level.

Wanneer Kleur-Licht oliën de huid aanraken, openen ze de deur naar diepere bewustwording. Ze nodigen uit om te groeien, te veranderen, en te worden wie je werkelijk bent. Herinneren eraan dat je deel uitmaakt van de eindeloze stroom van het leven, altijd in beweging, altijd in ontwikkeling.

De cursussen waarbij Energie & Emotie in balans wordt gebracht met deze holistische kleurmassages in een grote meerwaarde!

Breng zelf energie en emoties in balans. Laat je innerlijke reis ondersteunen met deze natuurlijke producten en ontdek de diepte van balans in jouw therapeutische praktijk.

Wil je graag een kleurmassage ervaren?

Kijk dan even via deze link naar het overzicht van Healthy with Colours therapeuten & verdelers die zijn opgeleid door Inge Cox.
Overzicht netwerk Healthy with Colours therapeuten

Kleurmassage zorgt voor: