San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Ontdek de werking van kleur-lichtoliën

Stimuleer je lichaam om terug te keren naar het grootst mogelijke evenwicht.

De Kleur-Licht massage oliën kun je gebruiken om energiepunten, huidzones van het lichaam te masseren of een volledige massage te personaliseren. Het verbetert je gezondheid en ondersteunt je emotioneel welzijn doordat via de huid een impuls wordt gegeven aan de buitenkant van het lichaam die doorwerkt naar de binnenkant van het lichaam. Je kunt de Kleur-Licht massage oliën ook gebruiken voor in bad, een voetbad, bodyscrub, bodylotion of op een zakdoekje.

Alle Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen. Deze unieke geconcentreerde oliën zijn samengesteld op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-licht & kristalvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en regulering van het energiesysteem waardoor lichaam en geest weer optimaal op elkaar worden afgestemd.

Kleur-reeks

De Kleurreeks is speciaal ontwikkeld om je lichaam te voorzien van de juiste dosis vitaliteit en kleurenergie. Rood geeft kracht, blauw geeft rust...... Stel je voor dat je een flesje opent en een wereld van mogelijkheden ontdekt, doordrenkt met de kracht van kleur en licht. Dat is precies wat je kunt verwachten van de Inge Cox kleurreeks oliën. Deze oliën zijn niet zomaar producten; ze zijn een symfonie van natuurlijke ingrediënten, gekoesterd door de aarde, en verrijkt met de subtiel geweven tinten van het lichtspectrum. Elke druppel van onze kleur-licht oliën is doordrenkt met de vibrerende energie van kleur & kristalenergie. Van het diepe rood van passie tot het kalmerende blauw van sereniteit, elke kleur brengt een unieke kwaliteit van leven in zich mee. Wanneer je de olie op je huid aanbrengt, voel je de warme omhelzing van het licht, dat zich een weg baant naar de diepste lagen van je wezen. Onze kleurreeks oliën is meer dan alleen een verzorgingsproduct; het is een reis naar zelfontdekking en heling. Met elke toepassing nodigen we je uit om jezelf te omarmen in de gloed van kleur en licht, en de innerlijke harmonie te vinden die je zoekt. Laat je inspireren door de magie van kleur-licht oliën en ontdek een nieuwe dimensie van welzijn en vitaliteit.
kleurenergie

Kuur-reeks

De Kuurreeks is speciaal ontwikkeld om je energie systeem te ondersteunen voor: - een goede hormonale balans - voldoende weerstand - om te reinigen - opbouw van energie - een emotionele balans - je aura te versterken/zuiveren........ Stap binnen in een wereld van helende energie en levendige kleuren met de Inge Cox Kuurreeks oliën. Elk flesje vertegenwoordigt een reis naar innerlijke balans en vernieuwing, doordrenkt met de kracht van kleur, licht en kristalenergie. De Kuurreeks oliën zijn zorgvuldig samengesteld om specifieke aspecten van ons welzijn te ondersteunen en te versterken. Of je nu op zoek bent naar een impuls voor je immuunsysteem, een detox voor je lichaam, of een moment van diepe ontspanning, onze oliën bieden een gepersonaliseerde ervaring voor lichaam, geest en ziel. Bij elke toepassing nodigen we je uit om jezelf te omhullen in de vibrerende energie van kleur en licht. Voel hoe de oliën zachtjes doordringen in je huid, terwijl ze de subtiele energiebanen van je lichaam activeren en in evenwicht brengen. Laat je inspireren door de transformatieve kracht van de Inge Cox Kuurreeks oliën en omarm de mogelijkheid om jezelf te genezen en te vernieuwen op een diep niveau. Ontdek de magie van kleur en licht en geef jezelf de geschenk van welzijn en vitaliteit.
Thema's

Opleidingen en cursussen

Welkom in de wereld van kleur-licht oliën, waar healing en transformatie samenkomen in een prachtige symfonie van energie en bewustzijn. Als pionier op het gebied van kleur-licht therapie in massag oliën biedt Inge Cox inspirerende opleidingen en cursussen die je uitnodigen om dieper te duiken in de helende kracht van kleur en licht. Onze opleidingen en cursussen zijn ontworpen om je te begeleiden op een reis van ontdekking en groei, waarbij je leert hoe je kleur-licht oliën kunt gebruiken om balans, harmonie en welzijn te bevorderen in jezelf en anderen. Stap voor stap word je ondergedompeld in de fascinerende wereld van kleurenpsychologie, energetische heling en holistisch welzijn, terwijl je leert hoe je de oliën kunt toepassen voor verschillende doeleinden, van ontspanning tot vitaliteit. Of je nu een ervaren therapeut bent die op zoek is naar nieuwe technieken, of gewoon geïnteresseerd bent in het verkennen van alternatieve geneeswijzen, onze opleidingen bieden een unieke kans om je kennis te verdiepen en je vaardigheden uit te breiden op het gebied van kleur-licht therapie. Laat je inspireren, empoweren en transformeren door de kracht van kleur-licht oliën en ontdek de oneindige mogelijkheden die voor je open liggen als je de magie van kleur en licht omarmt. Bereid je voor om te stralen als nooit tevoren terwijl je jezelf en anderen begeleidt op de weg naar innerlijke heling en welzijn.

zij geven je deskundig advies & personaliseren je behandeling

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim