San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Mijn weg:  de wereld van geuren, licht en kleuren

Met zorg voor de mens en het beste uit de natuur heb ik de kleur-lichtoliën samengesteld. Vanuit een holistische visie inspireer ik je graag naar een optimale balans.

Inge Cox

Als kind kon ik mij uren bezig houden met tekenen en het inkleuren van kleurplaten. Het was niet zo zeer wat ik tekende maar meer het effect dat de kleuren op mij gaven. Het gaf me rust, spoorde mijn creativiteit aan en zorgde ervoor dat ik mij kon terugtrekken in mijn eigen energie waardoor ik de prikkels van buitenaf beter kon verwerken. Later werd ik mij bewust dat iedere creatie een symbool was van hetgeen zich in mij afspeelde. De liefde voor kleuren heeft me nooit verlaten.

Vaak heb ik me afgevraagd hoe ik mijn ultieme droom zou kunnen leven en welke betekenis kleur hierin zou kunnen hebben. 

De kracht hierin zit in de verbinding van de dingen die ik ben tegengekomen op mijn levensweg. De hobbels in mijn tiener- en puberperiode waarbij mijn moeder, die yoga-docente was, mij leerde om licht en kleur te gebruiken tijdens meditaties en visualisaties. Gedurende mijn studies als farmaceutisch technisch assistent ondervond ik al een grote passie bij het bereiden van receptuur. Het mengen, de ideale structuur, de geuren, ik wilde er het beste product van maken. Dit zijn kernwaarden die ik heb meegenomen bij het ontwikkelingsproces van mijn eigen Kleur-Licht oliënlijn. Later tijdens mijn werk als natuurgeneeskundige heb ik de meerwaarde ervaren om mensen op een persoonlijke manier te benaderen en hun op vlak van gezondheid ondersteunend advies te geven. De kleine dingen maakten toen al een groot verschil. Ik hou van mensen en ben graag betrokken bij hun levensprocessen. Samen met hen te zoeken wat ze nodig hebben om een leven te kunnen leiden waar er ruimte is voor ontspanning, een moment voor jezelf, bewustwording van de eerste signalen die de balans verstoren.

De energie van het lichaam vertalen, er de juiste woorden aan geven en de bijbehorende Kleur-Lichtolie nemen om acupunctuurpunten/zones te masseren zodat de energie weer vrij kan stromen. Een impuls die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanningen en belemmerende levenspatronen. Het is eenvoudig, makkelijk en op elk moment toe te passen. Of je nu op je werk bent, samen met vrienden of familie, voor of tijdens een sport- of yogasessie, er is altijd wel een Kleur-Licht olie die past om een behoefte of een kernwaarde te stimuleren.

Kleur-Licht oliën sluiten aan bij een persoonlijke benadering, liefdevolle aandacht voor jezelf en ondersteunen je om je weg terug te vinden naar meer balans in je gezondheid, de signalen van je lichaam beter te begrijpen en om contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat je zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept.