San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Mijn weg:  de wereld van geuren, licht en kleuren

Met zorg voor de mens en het beste uit de natuur heb ik de kleur-lichtoliën samengesteld. Vanuit een holistische visie inspireer ik je graag naar een optimale balans.

Inge Cox

Stap binnen in mijn wereld, waar passie voor holistisch welzijn en innovatie het kloppende hart vormen van alles wat ik doe. Als CEO van ons bedrijf en ontwikkelaar van de Inge Cox Kleur-Licht oliën, heb ik me toegewijd aan het creëren van producten die de diepere lagen van lichaam, ziel en geest aanspreken.

Mijn reis begon met een diepgaande interesse in de holistische benadering van gezondheid, gedreven door mijn achtergrond in de technische medische wetenschap en mijn werk als natuurgeneeskundige gedurende 25 jaar met als specialisatie acupunctuur, kleurenpunctuur, traumaverwerking en massages. Deze ervaringen hebben mijn inzicht gevormd en mijn pad geleid naar het ontwikkelen van producten die verder gaan dan klassieke producten om mensen te ondersteunen voor gezondheid en meer balans in hun leven.

Het Healthy with Colours concept is geboren uit mijn verlangen om gezondheid te benaderen vanuit een holistisch perspectief, waarbij natuurlijke ingrediënten en kleurfrequenties samenkomen om het lichaam te verzorgen en te revitaliseren. Onze oliën zijn zorgvuldig samengesteld met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit, en verrijkt met kleur-licht frequenties, kristalenergie en geometrie om de energie in balans brengen en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren.

Als ontwikkelaar van deze helende producten, heb ik mijn kennis, inzicht en intuïtie gecombineerd om een assortiment te creëren dat niet alleen effectief is, maar ook een diepe connectie met onze innerlijke essentie mogelijk maakt. Door jaren van onderzoek en toewijding heb ik geleerd hoe ik de kracht van kleur en licht kan gebruiken om een verschil te maken in het leven van anderen.

Mijn visie is om mensen te inspireren om te streven naar een gezonde balans en welzijn, en om hen te ondersteunen op hun reis naar innerlijke rust, vitaliteit en geluk. Met het Inge Cox Kleur-Licht oliën gamma bieden we een bron van helende energie die het potentieel heeft om levens te transformeren en het innerlijke licht van elk individu te laten stralen.

Ik nodig je uit om de kracht van onze producten te ontdekken en samen met mij op reis te gaan naar een leven vol vitaliteit, balans en vreugde. Welkom in de wereld van geuren, licht, kristallen en geuren, waar we streven naar het creëren van een wereld waarin welzijn en harmonie centraal staan.

Samen met een team van therapeuten en verdelers inspireer ik je graag inspireren om stappen te zetten naar een leven vol innerlijke rust, helderheid en positiviteit. Laten we samen jouw energie transformeren en jouw innerlijke licht laten stralen. Ontdek vandaag nog de kracht van onze producten en werk aan het verbeteren van je energie. De sleutel tot jouw welzijn ligt binnen handbereik, klaar om jouw levenspad te verlichten.

 

Welkom bij Healthy with Colours, waar balans en welzijn samenkomen.