San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Inspirators®

Peter Mandel

Peter Mandel, grondlegger van de kleurenpunctuur, is een pionier op het gebied van holistische behandelmethodes. Als acupuncturist en homeopaat combineert hij traditionele kennis met moderne wetenschappelijke inzichten, resulterend in zijn krachtige en praktische systeem van behandelingen. Zijn licht- en kleurentherapie, bekend als ‘kleurenpunctuur’, is wereldwijd verspreid via lezingen, seminars en publicaties.

De methodes van Peter Mandel, waaronder kleurenpunctuur, kleurklanktherapie, kirlianfotoanalyse en kristaltherapie, hebben hun weg gevonden naar vele praktijken van artsen, acupuncturisten, homeopaten en andere therapeuten. Zijn effectieve pijntherapieën en nauwe samenwerking met klinieken hebben geleid tot waardevolle complementaire benaderingen in de natuurgeneeskunde en allopathische geneeskunde.

Als docent en spreker deelt Peter Mandel zijn kennis wereldwijd, waarbij hij samenwerkt met gerenommeerde wetenschappers en instituten. Het boek “Colour Me Healing” door Jack Allanach geeft inzicht in de ontwikkeling van kleurenpunctuur en de invloed ervan op mensenlevens. Peter Mandel, met een eredoctoraat en lidmaatschap van diverse academies, heeft ook de ‘Peter Mandel Stiftung für Esogetische Medizin’ opgericht, die wetenschappelijk onderzoek doet naar zijn natuurgeneeskundige methodes.

Volgens Peter Mandel is licht essentieel voor het leven, en zijn benadering benadrukt de rol van licht in celcommunicatie en het ondersteunen van het natuurlijke genezingsproces. “Licht is leven”, zegt hij, een uitspraak ondersteund door wetenschap, waarbij hij het belang van licht in de communicatie tussen cellen benadrukt en de genezende kracht ervan voor het lichaam belicht.

Inge Cox

Inge Cox, ontwikkelaar van het Healthy with Colours concept, is een toegewijde lesgeefster en ervaren therapeut, gespecialiseerd in de kleurenpunctuur, kirlianfotografie, trauma verwerking en massages. Daarnaast heeft ze haar eigen Kleur-Lichtoliënlijn ontwikkeld, waarbij de transformerende kracht van kleur en licht wordt gebruikt om de innerlijke balans te herstellen.

Als Natuurgeneeskundige heeft Inge meer dan 25 jaar gewerkt in de complementaire zorg waarbij holistische analyses en behandelmethodes, en het gerichte gebruik van gekleurd licht centraal staan om de harmonie tussen lichaam en geest te bevorderen. Daarnaast heeft ze haar eigen Kleur-Lichtoliënlijn ontwikkeld, die doordrenkt is met de kracht van kleur en licht om innerlijke balans te herstellen.

Als lesgeeftser deelt Inge haar diepgaande kennis en praktische vaardigheden met studenten die geïnteresseerd zijn in kleurenpunctuur en holistische therapieën. Haar benadering is persoonlijk, zacht en duidelijk zodat een diep begrip van de verbinding tussen kleur, energie, welzijn en persoonlijke groei vanuit respect kunnen worden overgebracht.

Inge’s missie is om anderen te begeleiden op hun pad naar gezondheid en innerlijke groei, waarbij kleurenpunctuur en Kleur-Licht oliën dienen als krachtige instrumenten voor transformatie. Haar toewijding aan het delen van deze waardevolle kennis maakt haar een inspirerende gids voor degenen die streven naar een leven in balans en harmonie.

Als auteur van het boek Healthy with Colours, een zelfzorggids om je eigen energie in balans te brengen, inspireert ze mensen voor een lichter en kleurrijk leven.