San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

healthy with colours logo - zonder achtergrond - verkleind

Inge Cox Crystal Colour Candles

Ecologische Koolzaadkaarsen met pure synergie & kristalenergie

Geniet van deze 100% natuurlijke Crystal Colour Candles, doordrenkt met een pure synergie van essentiële oliën gebaseerd op kleurenergie. De zuivere trillingen van de kristallen die erin verwerkt zijn weerklinken in de ruimte en zorgen voor een warme sfeer.

Keuze uit Inner Power – Grace & Love – Wisdom – Aura Breeze

A warm, blissful & beautiful Crystal Colour Candle

Melt wax
for a warm blissful moment

De Melt wax zijn doordrenkt met een pure synergie van essentiele olien. Een of meerdere geurmelts in een aromabrander zorgen voor vele uren om te genieten van een heerlijke blend aangepast aan het moment. 

Een heerlijk sfeer moment met een warme dimensie

Inner Power – Granaat kristallen

Synergie : deze blend draagt de eigenschappen in zich van de
kleur rood, zoals innerlijke kracht, levensdoel, passie & aarding

Beleving : de Granaatkristallen brengen in huis een vleug levensvreugde, innerlijke verbondenheid en een warme krachtige energie

Meer informatie

Grace & Love – Aventurijn kristallen

Synergie : deze blend draagt de eigenschappen in zich van de kleur groen, zoals harmonie, liefde, betovering & mededogen

Beleving : de Groene Aventurijn kristallen creëren in huis een ontspannende, vredige en harmonieuze sfeer

Meer informatie

Wisdom – Amethist kristallen

Synergie : deze blend draagt de eigenschappen in zich van de kleur violet, zoals wijsheid, transformatie, vertrouwen & hoger bewustzijn

Beleving : de Amethist kristallen verdrijven negatieve energie in huis en brengen rust in de ruimtes

Meer informatie

Aura Breeze – Rozekwarts

Synergie : deze blend draagt de eigenschappen in zich van de kleur roze & fushia, zoals de bron, healing, bescherming & schoonheid

Beleving : de Rozekwarts kristallen in huis brengt emotionele, fysieke en spirituele harmonie

Meer informatie

Ontdek ook

Inge Cox Room Aura sprays

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim