San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Kristalbehandeling

Wat is een facetkristal-behandeling?

Brengt ontspanning, rust, harmonie en kristalheldere inzichten

De facetkristallen zijn gegraveerd met tienduizend jaar oude astrologische tekens die over elkaar en/of met elkaar verbonden zijn. Een facetkristal behandeling kan gecombineerd worden met een kleur-, lichtbehandeling om een bepaald gezondheidsthema te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld immuniteit, concentratie en zelfvertrouwen…..

Hoe werkt een facetkristal-behandeling?

Kristalbehandeling met holografische goud- en zilverfacetkristallen zorgen voor ontspanning en rust. Deze goud- en zilverfacetkristallen bevorderen een diepe ontspanning van het lichaam waardoor verdrongen of vergeten gebeurtenissen in het onderbewustzijn weer in het bewustzijn terecht komen.

De vier element kristallen brengen ons in contact met onderdrukte gevoelens die verscholen liggen in ons innerlijke en zorgen voor een energetische regulatie. De vier elementen staan voor: Vuur – woede en , Aarde – niet kunnen loslaten, Lucht – tweestrijd tijdens stressmomenten, Water – onderdrukte gevoelens en creativiteit.

De drie grijskristallen worden gebruikt bij chronische klachten om starre structuren in beweging te brengen waardoor energie weer kan gaan stromen.

De meditatie-band met kristallen, oertekens uit de Chinese I-ching verbonden met de acht trigrammen om diep contact te maken met jezelf waardoor gespannenheid en psychische overbelasting plaats maakt voor helderheid en licht.

De kleinere verblijfskristallen worden gebruikt op acupunctuurpunten, specifieke punten van gezicht, oor en/of lichaam. Dit is een unieke behandeling die zich goed laat combineren met andere behandelingen. Het opent een weg naar welbevinden en innerlijke vrijheid.

De kristal activators worden gebruikt om tot rust te komen en om terug te keren naar het eigen centrum. De drie kristal activators (de gekleurde kristal activator, de zwarte kristal activator en de heldere kristal activator) hebben ze een speciale affiniteit met de informatie die vervat zit in stromende energie, die onze cellen, organen en systemen laat vibreren en in stand houdt.

De kristal schijven hebben elk hun geometrisch patroon vanuit de heilige geometrie en toepassingen voor heling.

Leer zelf kristalbehandelingen toepassen

In de Workshop Kristallen binnen de kleurenpunctuur leer je hoe je met gekleurde kristallen innerlijke spanning kunt harmoniseren, pijn en stress kunt oplossen en/of voorkomen.