San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

GEBRUIKSAANWIJZING

Stimuleer je lichaam om terug te keren naar het grootst mogelijke evenwicht.​

Kleur-licht massage oliën kun je gebruiken om energiepunten, huidzones van het lichaam te masseren om het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Het verbetert je gezondheid, verzorgt je lichaam en ondersteunt je emotioneel welzijn doordat via de huid een impuls wordt gegeven aan de buitenkant van het lichaam die doorwerkt naar de binnenkant van het lichaam.Je kunt de Kleur-Licht massage oliën ook gebruiken voor in bad, een voetbad, bodyscrub, bodylotion of op een zakdoekje. 

Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen. Deze unieke geconcentreerde oliën zijn samengesteld op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en regulering van het energiesysteem waardoor lichaam en geest weer optimaal op elkaar worden afgestemd.

Hoe te gebruiken?

Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën kun je dagelijks gebruiken op diverse manieren. Voor een overzicht van energiepunten en zones kijk op de bijsluiter in het doosje bij aankoop van een flesje olie.

Kleur-licht drukpuntmassage

1 tot 2 druppels per energiepunt inmasseren met cirkel bewegingen.

Kleur-licht zonemassage

naar gelang de grootte van de zone, 1 tot 5 druppels per zone inmasseren met cirkel bewegingen.

Kleur-licht bad

Voeg 50-100 gram Badzout (Happy mood, Qi balance of Pure natural) toe aan je badwater van 36-38°C voor een heerlijk ontspannen effect en een zachte huid. Of kies een Kleur-Licht olie naar wens en meng 10 tot 15 druppels met 50 tot 100 gram Dode zeezout en voeg toe aan je badwater.

Kleur-licht voetbad

Voeg 25-50 gram Badzout (Happy mood, Qi balance of Pure natural) toe aan je voetbad van 36-38°C voor een heerlijk ontspannen effect en een zachte huid. Of kies een Kleur-Licht olie naar wens en voeg 5 tot 10 druppels toe aan je voetbad met een temperatuur van 38°C.

Kleur-licht tissue

3 tot 5 druppels op een zakdoekje druppelen om je lichaam te prikkelen via de zintuigen door de geur in te ademen.

Kleur-licht bodylotion

5 tot 10 druppels toevoegen aan 10ml bodylotion / per beurt.

Kleur-licht bodyscrub

Breng de scrub (Bright aura, Clear body of Vital energy) aan op een vochtige huid en masseer in met cirkelbewegingen. Spoel daarna je huid af of neem een lekker warm bad. Of stel je eigen scrub samen: kies een Kleur-Licht olie naar wens en voeg 5 tot 10 druppels toe aan 25 gram fijn scrubzout en 10ml sesamolie of een andere basisolie.

Gebruiksaanwijzing volwassenen

Volwassenen: maak een keuze uit het gamma kleur-lichtoliën en pas het toe zoals hierboven omschreven. Niet gebruiken bij baby’s, kinderen onder de 6 jaar, tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode. Na het aanbrengen van de Kleur-Licht olie de huid niet blootstellen aan de zon of zonnebank.  Niet aanbrengen op een geïrriteerde en/of beschadigde huid. Bij een overgevoeligheid van een van de bestanddelen verdunnen met een basisolie of stoppen met de behandeling. Inge Cox Kleur-lichtoliën zijn enkel bestemd voor uitwendig gebruik. 

Disclaimer

Inge Cox Kleur-lichtoliën heeft niet de bedoeling om een medisch advies uit te brengen of een alternatief hiervoor te bieden. De beschreven informatie en/of workshops zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg.De tips die op deze website gegeven worden, zijn geen medische adviezen of een alternatief hiervoor; daarvoor verwijzen wij je naar je huisarts.Bij twijfel of ziekte altijd een medisch gekwalificeerde arts raadplegen of je een Kleur-Licht olie uit het gamma mag gebruiken. Indien er een vermoeden is voor een overgevoeligheid en/of allergie voor een bestanddeel dan kun je dit testen door een druppel olie in het kuiltje van de elleboog of knieholte aan te brengen. Wordt die plek binnen 24 uur niet rood, dan kun je redelijkerwijs aannemen, dat je niet overgevoelig bent voor de Kleur-Licht olie.

zij geven je deskundig advies & personaliseren je behandeling

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim