San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

kleur Massages

Massage van energiepunten & zones met kleurfrequenties
om verstoringen in de energie op te heffen

Holistische Kleur-massages

Een gepersonaliseerde massage met Inge Cox Kleur-Licht oliën met geïntegreerde kleur-licht vibraties om je innerlijke krachten op te laden. De Kleur-Licht oliën worden toegepast volgens de Chinese filosofie, aangebracht op energiepunten en/of zones, afgestemd op je energie en innerlijke puurheid. Hiervoor ontwikkelde Inge haar eigen Kleurmassages en massage-oliënlijn.

Naar gelang uw probleem of persoonlijke wens kan er een keuze gemaakt worden uit:

  • de Essentie Kleurmassage© om de innerlijke krachten op te laden en te leven vanuit je essentie.
  • de Trauma Kleurmassage© om het lichaam te laten ontspannen in gevoelsherinneringen.
  • de Buik Kleurmassage© om de levensenergie te stimuleren en chronische klachten te verminderen.
  • de Burnout Kleurmassage© om veerkracht en vitaliteit te herwinnen.
  • de Soul Mission kleurmassage© om je zielsmissie te leven vanuit pure verbinding met jezelf
  • de Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie healingsmassage© voor een goede doorstroming van je energiecentra’s voor groei en bewustwording
  • de Gemstone Gezichtsmassage met kleur & geometrie© voor ontspanning van de geest, om energieblokkades op te heffen, vitaliteit te herwinnen waardoor de innerlijke kracht wordt ervaren (keuze uit de thema’s: Detox-lymfe, Shine bright, Regeneratie, Innerlight, Essentie en 5 elementen)
  • de Colour Vibrational Claymassage van het gelaat met kruiden & bloemen, inclusief face-cupping en healing van hoofd© om je zielsmissie te leven vanuit pure verbinding met jezelf (Thema’s: Balance & Being, Detox & Clear, Vitality & Lifting, Feelings & Bliss, Pure & Zen)
  • de Colour Vibrational Claymassage van het lichaam met kruiden & bloemen, inclusief body-cupping© (keuze uit de thema’s: Detox-lymfe, Shine bright, Regeneratie, Innerlight, Essentie en 5 elementen)

De kleur-licht vibraties in de oliën zorgen voor vitalisering van lichaam & geest en werken positief in op je emotie.

Kleur-massage met Kleur-Lichtoliën

Een holistische behandeling gebaseerd op de eeuwen oude filosofie uit het oosten waarbij het energiesysteem in kaart wordt gebracht om van daaruit de ‘verstoorde schakelpunten’ in het lichaam volgens de Traditionele Chinese filosofie, aangevuld met kleur-lichtfrequenties om de energie- en informatiestroom van het lichaam te beïnvloeden. Hierdoor kan er op een dieper oorzakelijk niveau worden gewerkt aan herstel.
De oliën waarmee gewerkt wordt worden individueel samengesteld en zijn op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en balancering van de aura.

Follow the river and enjoy your journey with colours
Laat je helen door geuren, licht en kleuren – voor een harmonieuze verbinding met jezelf

Kleur-massage met Kleur-Lichtoliën en kleurenpunctuur

De Kleurmassages kunnen worden aangevuld met een specifieke kleurenpunctuur behandeling om uw lichaam te laten terugkeren naar het grootst mogelijke evenwicht.

Kleurenpunctuur zorgt voor:

Holistic Transformation with Colours

Praktische informatie:

Kleurmassages kunnen gecombineerd worden met kleurenpunctuur, esogetische kleur/klankmuziek, en/of facetkristal-behandeling.