San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie massage

Locatie: San Bao of online via livestream

Of zelfstudie met 1 uur supervisie (het zelfstudie traject kan op elk moment worden gestart)

Lesdata:

za 3 september 2022  |  10u00 – 16u30

zo 4 september 2022  |  10u00 – 16u30

Docent: Inge Cox 

Bezielster en ontwikkelaar van de kleur-licht oliën

Certificaat: na afloop van de cursus ontvangt u een certificaat.

Prijs deelname: € 460,00 inclusief BTW Inclusief: – IC Colour Light Gemstone Seleniet + IC Colour Ligth Gemstone DUO Amethist + IC Colour Ligth Gemstone DUO Rozekwarts en 250ml Energetische rijstolie 

Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie massage

Ervaar de wijsheid van je lichaam om je Chakra’s terug is balans brengen en helen met geuren, licht & kleuren volgens een holistische visie.

Chakra’s zijn energiecentra die langs de wervelkolom liggen, van de basis tot de kruin, en hierin bevindt zich pure, helende energie. Je kunt de chakra’s beschouwen als cirkelvormige draaikolken van energie die verbonden zijn met de verschillende organen, lichaamsfuncties, klieren en emotioneel welzijn. Stress, ongezonde voeding zorgen ervoor dat deze energie niet optimaal stroomt en de chakra geblokkeerd geraakt. Dit heeft z’n weerslag op ons emotioneel, spiritueel en fysiek welzijn.

Je leert chakra analyses maken: op lichaamsniveau, trauma & emotioneel niveau, embryonaal & prenataal niveau gecombineerd met de pendeltest

Een goede doorstroming van je chakra’s voorziet je lichaam van vitaliteit, je geest van een groter bewustzijn en een goede connectie met je ziel.

Je maakt kennis met de behandeltechnieken om de chakra’s te zuiveren, de kundalini energie te laten ontwaken zodat er energie vrijkomt om de chakra’s te balanceren en je lichaam in een staat van transformatie te brengen. De geest wordt gestimuleerd om een groter bewustwording te vormen voor groei en innerlijke vrijheid.

Door beweging te brengen in de chakra’s en bijbehorende chakrapunten op het lichaam wordt de mogelijkheid aangereikt om het volledige potentieel te benutten wat aanwezig is in je lichaam en verbonden met je ziele energie.

Het gebruik van Kleur-Licht oliën in combinatie met IC Colour Light gemstones en de IC Colour light chakra piramides tijdens de behandelingen zorgen ervoor dat de trillingen van een chakra kunnen naar een hoger level worden getransformeerd voor verandering.  De verhouding tussen spirituele en fysieke energieën in het lichaam worden hierdoor ook geharmoniseerd.

Voor de chakra healing/massages wordt er gebruik gemaakt van de volgende IC Colour Light producten:

 • IC Colour Light Chakra piramide set (7 stuks)
 • IC Colour Light Chakra pendelkaart
 • IC Colour Light Vergulde spiraalpendel


Met een hoogtechnologische methode zijn de gemstone chakra piramides opgeladen met kleur-licht frequenties om dieper op de energie van de chakra’s in te werken. In combinatie met de bijbehorende kleur-licht oliën helpen we lichaam en geest om te zuiveren, blokkades op te heffen, een groter bewustzijn te creëren, vitaliteit te herwinnen waardoor de innerlijke kracht weer wordt ervaren. Door een verhoogde trilling in de chakra’s is er een groter bewustzijn mogelijk waardoor we kunnen transformeren naar een grotere wijsheid. De persoonlijkheid laten we verzachten en samenvloeien met de hogere zielsaspecten. De uitstraling van je energieveld van je lichaam zal veranderen en er zal een mooie zachte gloed waarneembaar zijn.

Aan bod komen de volgende thema’s: 

 • Eigenschappen & kenmerken & leeftijdsfase per chakra
 • Chakra test & chakra pendelkaart
 • Kundalini activatie
 • Chakra reiniging
 • Chakra zones & punten op het lichaam, de oren, de handen en de voeten
 • Chakra massage lichaam, handen en voeten
 • Chakra healing verbinding prenatale & embryonale niveau
 • Chakra healing trauma & emotionele pijn
 • Chakra colourmassage
 • Chakra ademhalingsoefeningen
 • Chakra meditaties & klanken


Mogelijkheid om uit te breiden met een kleimassage voor een stralende energie van het lichaam.

De kleur-licht oliën die worden gebruikt in de chakra colour healing/massage zijn afgestemd op een van de 7 chakra’s rekening houdend dat elk kleurdeeltje z’n eigen golflengte en frequentie heeft. Iedere kleur draagt een andere informatie in zich en vult de tekorten in ons lichaam aan. De huid werkt als een antenne, herkent deze frequenties en reageert hierop. Onze cellen bevatten lichtdeeltjes, biofotonen genoemd, en resoneren hiermee waardoor er energie vrijkomt voor creativiteit, motivatie, ontspanning, loslaten van angsten en onzekerheden, stress vermindert en bijdraagt tot een goed nachtrust. Als afsluiting van de chakra healing/massage kan er gekozen worden voor een zachte massage waarbij er een dun laagje klei, bestaande uit Colour Vibrational claypowder & diamantpoeder &  rijstolie, wordt aangebracht om het lichaam te voorzien van een krachtig energieschild.

 

Each of the seven chakras are governed by spiritual laws, principles of consciousness that we can use to cultivate greater harmony, happiness, and wellbeing in our lives and in the world

Deepak Chopra

De Colour Light Chakra piramides in combinatie met een healing/massage met geometrische patronen is speciaal ontwikkeld door Inge Cox om op basis van kleur-lichtcodering via het lichaam en de geest te helen.

Een innerlijke & uiterlijke transformatie met Geuren, Licht en Kleuren…………………

Inclusief Chakra Colour Box: -Chakra piramideset (7 stuks) opgeladen met kleur-lichtfrequenties, chakrapendelkaart & vergulde spiraalpendel ter waarde van €95,- (deze zijn opgeladen op kleur-licht frequenties zoals de andere Healthy with colours producten en hierdoor extra krachtig werkzaam)

Lesdata en inschrijvingen

Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie massage B – online cursus

Cursus Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie healingsmassage – € 560
Inclusief Chakra Colour Box: – IC Chakra piramideset (7stuks) opgeladen met kleur-lichtfrequenties, chakrapendelkaart & vergulde spiraalpendel
Datum:  7+14+21+28 oktober & ma 4+11+18 november 2024 van 9:00u tot 11:00u
Locatie: Online via livestream of zelfstudie met 1 uur supervisie ( het zelfstudie traject kan worden gestart op ieder gewenst moment)
Meer info & inschrijvingen »

Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie massage A – zelfstudie met video’s

Cursus Chakra Crystal Colour Aroma & geometrie healingsmassage – € 560
Inclusief Chakra Colour Box: – IC Chakra piramideset (7stuks) opgeladen met kleur-lichtfrequenties, chakrapendelkaart & vergulde spiraalpendel
Datum: zelfstudie met cursusmap & video’s – investering 7 x 2.30u en 1 uur supervisie
Locatie: online traject van 7 momenten van 2u verspreid over een aantal weken of zelfstudie met 1 uur supervisie ( het zelfstudie traject kan worden gestart op elk moment)
Meer info & inschrijvingen »