Mijn weg:  de wereld van geuren, licht en kleuren

Met zorg voor de mens en het beste uit de natuur heb ik de kleur-lichtoliën samengesteld. Vanuit een holistische visie inspireer ik je graag naar een optimale balans.

Inge Cox

Als kind kon ik mij uren bezig houden met tekenen en het inkleuren van kleurplaten. Het was niet zo zeer wat ik tekende maar meer het effect dat de kleuren op mij gaven. Het gaf me rust, spoorde mijn creativiteit aan en zorgde ervoor dat ik mij kon terugtrekken in mijn eigen energie waardoor ik de prikkels van buitenaf beter kon verwerken. Later werd ik mij bewust dat iedere creatie een symbool was van hetgeen zich in mij afspeelde. De liefde voor kleuren heeft me nooit verlaten.

Vaak heb ik me afgevraagd hoe ik mijn ultieme droom zou kunnen leven en welke betekenis kleur hierin zou kunnen hebben. 

De kracht hierin zit in de verbinding van de dingen die ik ben tegengekomen op mijn levensweg. De hobbels in mijn tiener- en puberperiode waarbij mijn moeder, die yoga-docente was, mij leerde om licht en kleur te gebruiken tijdens meditaties en visualisaties. Gedurende mijn studies als farmaceutisch technisch assistent ondervond ik al een grote passie bij het bereiden van receptuur. Het mengen, de ideale structuur, de geuren, ik wilde er het beste product van maken. Dit zijn kernwaarden die ik heb meegenomen bij het ontwikkelingsproces van mijn eigen Kleur-Licht oliënlijn. Later tijdens mijn werk als natuurgeneeskundige heb ik de meerwaarde ervaren om mensen op een persoonlijke manier te benaderen en hun op vlak van gezondheid ondersteunend advies te geven. De kleine dingen maakten toen al een groot verschil. Ik hou van mensen en ben graag betrokken bij hun levensprocessen. Samen met hen te zoeken wat ze nodig hebben om een leven te kunnen leiden waar er ruimte is voor ontspanning, een moment voor jezelf, bewustwording van de eerste signalen die de balans verstoren.

De energie van het lichaam vertalen, er de juiste woorden aan geven en de bijbehorende Kleur-Lichtolie nemen om acupunctuurpunten/zones te masseren zodat de energie weer vrij kan stromen. Een impuls die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanningen en belemmerende levenspatronen. Het is eenvoudig, makkelijk en op elk moment toe te passen. Of je nu op je werk bent, samen met vrienden of familie, voor of tijdens een sport- of yogasessie, er is altijd wel een Kleur-Licht olie die past om een behoefte of een kernwaarde te stimuleren.

Kleur-Licht oliën sluiten aan bij een persoonlijke benadering, liefdevolle aandacht voor jezelf en ondersteunen je om je weg terug te vinden naar meer balans in je gezondheid, de signalen van je lichaam beter te begrijpen en om contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat je zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept.

Gratis verzending vanaf 4 flesjes*

Bestel je 4 flesje of meer?
Gebruik dan bij het afrekenen de code: Kleur-Lichtactie

*Actie geldig op het volledige gamma Kleur-Lichtolie.

*Kortingscode enkel voor consumenten – verdelers en therapeuten hebben andere voordelen

Annemie Verboomen
Voor iedereen die de oliën nog niet kent, zeker gaan! Als je er niet in gelooft, bij mij hebben ze hun werking bewezen. Ik heb last van een ontsteking op de spieren van mijn bovenarm, en gebruikte op aanraden van Inge twee oliën. Vlak na het smeren voelde ik een koude rilling, waarna de pijn onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Sandra Heirbaut
Hartelijk dank om mij kennis te laten maken met je kleur-licht oliën.  Gisterenavond heb ik de detox op de punten gedaan en ik voel er vandaag al effect van. Het krampgevoel dat ik al maanden in mijn benen heb en waar ik al vanalles voor geprobeerd had, is zo goed als verdwenen. Fantastisch!  Dankjewel! 
Sandra Heirbaut
Ilse Jenné
De oliën zijn heerlijk, voor mezelf gebruik ik ze wekelijks, soms zelfs dagelijks. Ik ontdek nog elke dag meer voordelen van de kleur-licht oliën. 🙂
Ilse Jenné
Hilde Nagels, Kuringen
Ja Inge ik ben echt tevreden vd olietjes (en mijn oudste zoon is ook fan)! Voor mij 'top' voor onderrugpijn: Rode olie op de aangegeven punt + rood op staartbeen! Als ik 's morgens wat stroefheid voel, olietje smeren en ik kan er weer tegen door de dag. (Wat dan weer de link laat zien dat 'ik nog meer in mijn kracht mag gaan staan' hihi) Lieve groetjes,
Hilde Nagels, Kuringen
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Katelijne Peeters
Daar ik Inge Cox,de bezielster van deze producten persoonlijk ken, heb ik voor 100 % de zekerheid om eerlijke,zuivere producten te kunnen gebruiken!
Katelijne Peeters
Christiane
Een behandeling met kleurenpunctuur bij San Bao geeft mij telkens opnieuw veel energie en innerlijke rust!
Christiane
Lieve
Inwendige – uitwendige mens. Heb werk gemaakt van mijn innerlijke ik, dankzij Inge Cox, San Bao. Prachtige ervaring, een aanrader. (hartje)
Lieve
Nicole
De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening.
Nicole
Giselle
De Kleur-Lichtolie Yellow zorgt bij mij ervoor dat de energie wordt getrokken naar het energiepunt waar ik de olie heb aangebracht waardoor ik mij beter kan focussen.
Giselle
Mieke
De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen.
Mieke
Kim
Ik voeld eme sterker en krachtiger, ik genoot terug van kleine dingen in mijn leven, zelfs mijn omgeving merkte die verschillen op. De rode gaf me doorzetting om toch mijn pad te volgen. De oranje? Laat me zeggen dat ik daar lichtjes (zwaar) aan verknocht was. Waar ik was, was mijn oranje flesje ook. Het gaf me binnen enkel dagen een enorme boost.
Kim