San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Yoga RELAX

Even helemaal tot rust komen
Woensdagavond van 20.30 tot 21.30 uur.

Qi gong opwarming, ademhalingssessie, corrigerende verstevigende yoga-oefeningen voor rug en buik, relaxatie en/of ontspanningsoefening

Qi-Gong/tai chi opwarming

Oefeningen uit de Chinese bewegingsleer om je levensenergie te stimuleren en je spieren op te warmen

Ademhalings-sessie

Het gebruik van Kleur-Licht oliën tijdens de ademhalingssessie voor ondersteuning van je mentale en emotionele welzijn.

Verstevigende yoga

Op een rustige manier je lichaam corrigeren en versterken met rug- en buikspier oefeningen.

Ontspannings-oefening

In contact met jezelf. Ontspannen om je lichaam en geest helemaal tot rust te brengen.

Start met yoga

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN GRATIS PROEFLES

Bij het registreren voor een les naar keuze, kan je simpelweg “gratis proefles” aanduiden.

Annemie Verboomen
Inge is een heel gedreven vrouw met kennis van zaken wat betreft de kleur-licht therapie, maar ook een fantastische yoga lerares.  De manier waarop de oliën werken, wekte mijn grootste verbazing op. Op aanraden van haar gebruikte ik twee oliën op de spieren waar ik last heb van een ontsteking. Als de olie was ingewerkt, voelde ik een koude rilling waarna de pijn bijna onmiddellijk verminderde.
Annemie Verboomen
Francis
Yoga bij LifeStyleFitness Tienen, een wekelijkse traditie van een beheerst en ontspannen moment. Vooral als je in gedachten verzonken bent en afgeleid, een moment om aan iets anders te denken en lekker gezond te bewegen. Net zoals we terug zouden leren stappen, wankelend, vallend, staan we terug recht en bewegen we ons stabiel verder. Dit vraagt doorzettingsvermogen, consistentie en discipline. Dit is Yoga. Ontspannend en beheerst bewegen voor lichaam en geest. Realiserend dat niet één asana die lenigheid in het lichaam en geest brengt. Je kan blijvend evolueren, vandaag, morgen en overmorgen ook nog. Let op je gedachten, want ze worden je woorden. Let op je woorden, want ze worden je acties. Let op je acties, want ze worden je gewoontes. Let op je gewoontes, want ze worden je karakter. Let op je karakter, want het wordt je lot.
Francis
Julie Berwaerts
Yoga bij Inge is steeds een plezier. Ze zorgt er altijd voor dat er heel wat afwisseling is tijdens de les. Zo kunnen we genieten van een opwarming, zonnegroet, balans- en krachtoefeningen, pilates en als afsluiter een fijne relaxatie. Door deze variatie binnen de lessen is er voor ieder wat wils. Inge biedt heel wat oefeningen aan, maar starten kan op ieder moment, aangezien ze verschillende niveaus aanreikt. Ik ben momenteel zwanger en zelfs nu kan ik de lessen blijven volgen. Inge is een zeer bekwame lerares die weet waarover ze het heeft. Ik volg de yogales bij Inge thuis. Door de huiselijke sfeer en de kleine groepjes voel je je meteen op je gemak. Na de les worden we daarenboven ook nog eens verwend met bijvoorbeeld een heerlijke thee. Eén maal naar een kennismakingsles gegaan en direct blijven plakken. Kortom, super fijne lessen gegeven door een top madam!
Julie Berwaerts
Carine
Inge Cox zorgt er altijd voor dat haar yoga-lessen toegankelijk zijn voor alle niveaus en dit zonder de gevorderden te kort te doen. Je voelt je meteen welkom en gaat met een goed gevoel naar huis. De yogaruimte is aangenaam, de groep is een prettig allegaartje van lieve dames zonder te veel franjes. We hebben plezier maar verliezen de essentie niet uit het oog: zelfzorg zoals alleen met yoga kan. Inge zorgt voor lekkere thee achteraf, nog een babbel, een schouderklopje, een grapje, een verhaal,...en dan weer elk onze eigen weg. Ik kan niet meer zonder!
Carine
Isabelle Van Eyck
In 2016 had ik een ski ingeval met een bekkenbreuk en gebarsten heup tot gevolg. Het revalideren duurde meer dan 4 maanden. Mijn bekken gebied bleef stram en pijnlijk en daar wilde ik iets aan doen, zonder medicatie. Via de fitness kwam ik bij yoga terecht en het resultaat mag er zijn. Kleermakerszit gaat opnieuw als voor mijn ongeluk en ik ben soepeler en sterker geworden. De les wordt opgebouwd en iedereen doet mee naar gelang zijn kunnen. Inge hielp me ook de verzuring in mijn spieren verminderen/oplossen. Een super positieve energieke dame die weet waarover ze spreekt. Ik kom elke keer opnieuw met veel zin naar de les en ga opgeladen naar huis.
Isabelle Van Eyck
Griet
Na een lange en zware periode van ziekte werd ik aangespoord door mijn entourage om aan yoga te gaan doen. Ik, die voorheen altijd voor de volle 100% vooruit ging en op zoek was naar uitdaging, kon me moeilijk voorstellen dat yoga iets voor mij zou zijn. Niets was echter minder waar want al na de eerste keer voelde ik de weldaad en de kracht van wat ik deed. of beter gezegd, ik voelde het contact met m'n lichaam en ik kreeg respect voor wat mijn lichaam voor mij betekent, namelijk: leven! In de yogalessen van Inge heb ik ingezien, dat mijn lichaam mijn beste bondgenoot is. Haar lessen zijn steeds opnieuw een traktatie voor mijn lichaam en een verrijking van mijn geest. Ik zou het niet meer willen missen.
Griet
Romina
Elke week opnieuw een ervaring van rust en balans. Inge is een geweldige vrouw en yogalerares!
Romina
Lieve
San Bao bij Inge Cox is voor mij veel meer dan een yogamoment per week. Ik geniet van elke stretching van mijn lijf, en heb het nodig. Daarnaast geeft Inge me de kans om met mijn lijf en beperkingen om te gaan, en op eigen ritme te doen waar ik me goed bij voel. Het is niet zweverig of geitenwollensokkerig, maar puur en efficiënt. Ik kan er alvast alle vruchten van plukken voor een leven zonder kiné. Ook de relaxatie die volgt op een intensief werken met mijn lijf, is erg deugddoend. Als het aan mij ligt, blijf ik er yoga volgen zo lang ik dat kan. Dikke pluim!!! Liefs. Lieve
Lieve
Eva
Het leuke aan yoga is dat iedereen het kan. Jong en oud. Het houdt je lichaam soepel en helpt je te ontspannen. Daarbij is het gewoon super leuk en fun!
Eva
Anoniem
Een uurtje Yoga bij Life Style geeft jou de kans om eens echt aanwezig te zijn in het moment. Je moet aan jouw lichaamshouding denken en op jouw ademhaling letten en daarom gaan gedachten stilliggen. Je vergeet even alle zorgen en problemen. Dit ontspant je en maakt je niet enkel flexibeler en sterker in jouw lichaam maar ook in jouw hoofd zodat je de dag erna betere keuzes kan maken en betere beslissingen kan nemen. Ontwikkel een helder en liefdevol manier van leven. Liefde voor jezelf en ook voor een ander. Open jouw hart en Yoga zal het met licht vullen. Vraag het aan Inge en zij zal je de weg tonen.
Anoniem
Lucia
Na vele jaren yoga te volgen kijk ik er nog steeds iedere week terug naar uit naar de volgende sessie die komt. Het gebruiken van alle spieren is nodig na een hele dag stil te zitten op een stoel. Het ontspannend moment sluit de sessie af. Daarna is mijn energie weer helemaal opgeladen. Zalig gevoel van moe en ontspannen. Bedankt Inge!
Lucia