San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

ic colour sensitive traject

IC Colour Sensitive Traject©

Laat je kleurrijk potentieel je de weg wijzen

Het Colour Sensitive Traject is een intensief programma voor persoonlijke groei, om je levensdoel te leren kennen en te leven.

Het traject is een diepgaande verkenning van hoe het leven werkt en het begrijpen van je menselijke ervaringen. Jij wordt in het middelpunt gezet en krijgt diverse tools aangereikt om vanuit zachtheid & afstemming een grotere fysiek, mentale & emotionele balans te creëren. 

De beschermlagen die je rondom je hebt opgebouwd, gaan we transparant maken, blokkades opruimen en beperkende overtuigingen onderzoeken zodat je op elk niveau het meeste uit het leven kan halen en je ware missie van je ziel gaat ontdekken.

Weet je niet goed wie je echt bent, of wat je van het leven wil? Sleep je teveel emotionele ballast, stress of frustraties mee uit het verleden? Verlang je ook naar een leven waar je echte talent gezien kan worden? Ben je op zoek naar helderheid in je leven en hoe je jezelf kunt versterken in situaties en relaties in je leven? Ben je al goed op weg maar voel je je nog niet helemaal vrij?

Voor wie?
Iedereen die als hartenwens heeft om in zijn eigen kracht te staan en die zijn eigen unieke kwaliteit wilt leven. Om sturing te geven aan je eigen spirituele ontwikkeling en inspirator te zijn voor jezelf, je omgeving, de wereld, kortom alles wat is.

Wat gaat dit traject je brengen?

 • Je doet inzichten op waar je vastloopt, onbewust jezelf blokkeert en waar dit vandaan komt.
 • Een grote opruiming in je lichaam en geest waardoor je ware gaven en talenten aan het licht komen om ze vervolgens te gebruiken in je zakelijke en privéleven.
 • Je ontdekt wat je toekomstbeeld en levensvisie is, wat je wilt bereiken in je leven.
 • Je gaat voelen wat echt belangrijk is voor jou.
 • Je leert keuzes te maken vanuit je authentieke zijn, je potentie en je verlangens in plaats van vanuit de invloed van de omstandigheden. Dit geeft richting en koers in je leven. 
 • Bewustwording waarvoor je hier op aarde bent en hoe je een vervuld leven kunt leiden.

 

Met behulp van het Colour Sensitive Traject kom je tot je diepste essentie en innerlijke kracht.  

Je ontvangt het Colour Sensitive Soul Transformatie boek waarin je de evolutie die je maakt kunt volgen. De vragen hierin inspireren je gedurende het traject om contact te maken met de dieper lagen in jezelf.

 

Begeleiding en hulpbronnen

We gaan samen in kaart brengen in welke levensgebieden je verandering wil, wat je graag wil bereiken en wat je hiervoor nodig hebt. Tijdens het traject doorloop je diverse  onderdelen van het Colour Sensitive Traject waarin jij in het middelpunt wordt gezet en diverse tools krijgt aangereikt om vanuit zachtheid & afstemming een grotere fysiek, mentale & emotionele balans kunt creëren. Er worden diverse begeleidingsmomenten, behandelingen voorzien & kun je als je tussendoor als je vastloopt terecht met je vragen.

Hulpbronnen

Hulpbronnen die worden aangesproken om blokkades op te ruimen en de weg vrij te maken naar je kern, naar wie je werkelijk bent. Ontdek jouw kleurrijk potentieel.

 • Bewust ademen voor ontspanning en transformatie
 • Colour Sensitive Yoga Aroma & beweging voor spanningen in het lichaam los te laten
 • Kleurenpunctuur – lichaamsondersteunend bij fysieke klachten en verwerking innerlijke conflicten in het heden, kindertijd & prenatale tijd via het emotionele brein
 • Soul Kleurmassages – of combi met trauma massage en gemstones kleur & geometrie massage voor healing van je lichaam & geest op een dieper niveau
 • Emoties balanceren voor meer rust in je lichaam & geest met de gemstone tapping methode

Vraag je kennismakingsgesprek aan via bovenstaande knop.