San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

SAN BAO INSTITUUT VOOR BALANS EN NATUURLIJK LEVEN

ic Energetic gemstone tapping methode

IC Energetic Gemstone Tapping methode ©

Breng rust in je lichaam & geest met helende frequenties

Deze behandelingsmethode heb ik ontwikkeld door mijn jarenlange ervaring met EFT, TFT en EMDR en kan gecombineerd worden met een coaching sessie.

Er wordt gebruik gemaakt van de Inge Cox Kleur-Licht oliën op energiepunten die in verbinding staan met de emotie op dat moment of het probleem waaraan wil worden gewerkt. Daarna worden deze energiepunten met gemstone staven ‘getapt’ en gemasseerd. Hiervoor wordt uitsluitend gewerkt met de Inge cox Gemstone staven omdat deze zijn opgeladen met kleur-lichtfrequenties waardoor er op verschillende energielagen wordt gewerkt voor een extra diepe heling.

Deze methode biedt een ondersteuning om te gaan ontspannen in pijnlijke emoties, trauma’s, angsten en lichamelijke symptomen zoals pijn, spierspanning en ademhalingsproblemen die voorgekomen zijn uit stressvolle situaties.

Tijdens een sessie ontvangt het lichaam ‘een code’ van verschillende frequenties uit planten, edelstenen & massage om het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken. Er is aandacht voor de gedachten die er zijn en de relatie met het energieveld van de persoon. Hierdoor wordt er ook gewerkt om het energiesysteem in balans te brengen. Het doel is om vrij te worden van belastende emoties en vrij te voelen in je eigen lichaam.

Een protocol met energiepunten gerelateerd aan een thema kan worden meegegeven om thuis verder toe te passen. Hierdoor kan er op elk moment gekozen worden om deze effectieve techniek te gebruiken om de rust weer in het lichaam te laten terugkeren of als preventieve ondersteuning van het gezondheidsproces.

Praktische informatie
Een Energetic Gemstone Tapping Methode is een behandeling die kan worden gecombineerd worden met kleurenpunctuur of een kleurmassage om met een dieper ontspannen gevoel naar huis te gaan.

Leer zelf de Energetic Gemstone Tapping Methode toepassen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]