San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Je zielsmissie leven vanuit pure verbinding met jezelf

Je zielsmissie of doel vinden betekent een manier vinden om de wereld te beïnvloeden op een wijze die jou vervult en tevreden stelt. Je doel komt overeen met je dromen, waarden en acties. Het geeft betekenis aan je bestaan. Om je zielsmissie te ontdekken is het niet belangrijk hoeveel pogingen je al hebt ondernomen of hoeveel tijd je al hieraan hebt besteed. Ben je ervan bewust dat spijt een mogelijk struikelblok is, omdat dit verbonden is met het niet herkennen van je ziele missie en je er vervolgens ook niet naar gehandeld te hebben.

In verbinding met je ziel geeft betekenis aan je bestaan. Waarom ben je geboren? Je hebt alles wat je nodig hebt. Je wordt wie je hoort te zijn als je beseft wie je al bent. Welke kenmerken zijn belangrijk om je zielsmissie te vervullen?

Quote

“Het doel van het leven is om het te leven, om de ervaring tot het uiterste te proeven, om gretig en zonder angst uit te reiken naar nieuwe en rijkere ervaringen.”  (Eleanor Roosevelt)

SOUL CONNECTION

 • VERTROUW EROP DAT JE ECHT EEN HOGER DOEL HEBT                                                                                                   
  Als je het nog niet ontdekt hebt, besef dat je nog een heel leven voor je hebt. Iedere verkeerde afslag in je leven is een kans om erachter te komen wat je niet wilt. Weet dat de meest doelgerichte mensen zich keer op keer opnieuw hebben uitgevonden.
 • LUISTER NAAR JE INNERLIJK WETEN                                                                                                                                     
  Je zielsmissie vinden en te leven is een inside job. Trek je daarom regelmatig terug en maak contact met jezelf door de soul connection oefening/massage.
 • ONDERZOEK JE PASSIES, WAARDEN & DOELEN                                                                                                           
  Concentreer je op je passies, waarden & doelen en stem hierop je acties af.
 • ONDERNEEM ELKE DAG EEN ACTIE                                                                                                                           
  Concentreer je op je passies, waarden & doelen en stem hierop je acties af. Begin je dag met dankbaarheid en de intentie om van binnenuit te leven. Start met het nemen van kleine geïnspireerde acties en merk dan hoe dat voelt.
 • BEPAAL JE EIGEN VERSIE VAN SUCCES                                                                                                                             
  Passie is de sleutel tot een zinvol leven. Als je geïnspireerd bent en verbonden bent met wat je vreugde brengt, vind je de motivatie om nog meer te creëren en te ervaren wat je verlicht.

7 STAPPEN OM JE ZIELSMISSIE TE LEVEN VANUIT PURE VERBINDING MET JEZELF

Stap 1 : Begrijpen hoe het leven vanuit zielsverbinding aanvoelt                                   

‘Doelbewust leven’ vanuit wat voor jou echt belangrijk is, in overeenstemming met je waarden, normen en overtuigingen.
Niemand kan je vertellen wat dat voor je betekent, maar je weet het wanneer je het voelt – en wanneer je het niet voelt.

Als je niet vanuit je eigen zelf leeft zie je het leven vaak mistig en kleurloos. Het gevoel van verveling, moeheid en desinteresse hebben een overwicht op je. Zelfs kleine dingen voelen als een grote inspanning. Als je voortdurend je hogere zelf negeert, zal het universum je duwtjes sturen om je aandacht te trekken.

Als je verbonden bent met je ziele missie dan zit je op één lijn, is het leven goed zoals het op dat moment is. Dingen gaan gemakkelijker. Je voelt je levendig, gepassioneerd en verlicht van binnenuit. Het maakt je niet uit hoe de dingen komen en waar je heen gaat, je ‘surft’ mee op de golven of ze laag of hoog zijn. Je ervaart een diepere zekerheid in jezelf, zelfs als je tegelijkertijd bang bent.

De energie in je omgeving aanpassen zodat je je meer gedragen voelt tijdens je zielsmissie

voor een verbindende sfeer in de ruimte

Een goede sfeer in de ruimte draagt bij tot een ‘feel good’ gevoel, zowel voor jezelf als voor je andere gezinsleden en mensen die op bezoek komen. Schoonheid, zuiverheid en wijsheid zijn de verbindende factoren. Op ieder moment kun je de energie in de ruimte herstellen.  Iedere geur heeft z’n eigen (kleur)betekenis door de synergie van essentiële oliën en de kleurlichtfrequenties. Breng geur- & kleurenergie in je ruimte voor meer kleur in je leven.

De KleurTurquoise voor energie voor de ziel

Stap 2 : Maak gebruik van je innerlijke roeping                                  

Zoek naar antwoorden in jezelf. Er is er maar één: wees voor wie je geboren bent. Je kunt online tal van oefeningen vinden om je roeping te identificeren, maar je hebt ze niet nodig. Diep van binnen weet je al waardoor je je levend voelt. Je dient je hier alleen aan te herinneren door verbinding te maken met je ziel. Een moment van rust, je even terugtrekken om je ziele missie oefening/massage te doen kan helpen. De kleur-licht frequentie in de olie maken de weg vrij om de energie beter te doen laten stromen. Door de stilte en aandacht komen antwoorden vaak spontaan naar boven. Stel vragen aan je onderbewustzijn en neem de tijd om te ‘graven’ waardoor verwarring kan plaatsmaken voor helderheid en een groter bewustzijn. Vertrouw op je antwoorden. Je kunt een dagboekje bijhouden om meer bewust te worden wat de inhoud is van je ziele missie.

Een goede verbinding tussen denken & voelen

De Turquoise geurstick bevat een synergie van geuren die de verbinding stimuleren om je hart, je hoofd en je handen op een fijne manier te laten samenwerken. Ideaal wanneer je je uit balans voelt, te veel in je hoofd zit of je geremd voelt.

 • 100% natuurlijk
 • Geen toegevoegde bewaarmiddelen

Het bewijs van vertrouwen is liefde

Stap 3 : Vertrouw op jezelf en vergeet wat anderen van je denken                                  

We zijn van nature intuïtief voordat we allerlei ‘regels’ leren. Maar er is geen goede of foute manier van leven. Sta jezelf toe om je naturelle intuïtie weer onderdeel van je leven te laten zijn. Doe zoals het goed voelt voor jou. Visionaire leiders doen de dingen anders; daarom vallen ze op. Leg je hand op je hart en zeg tegen jezelf: “Ik vertrouw op mijn vermogen om de beste beslissingen voor mij te nemen.” Doe dit voor elk gebied van het leven dat belangrijk voor je is.

De Kleur-Licht olie ‘Turquoise’           
Te gebruiken bij:

 • Ondersteunt bij geremdheid
 • Voor als je denken de overhand neemt
 • Brengt je meer in je gevoel
 • Helpt bij moeilijk contact leggen
 • Stimuleert het gevoel van gelukzaligheid
 • Brengt meer evenwicht in je lichaam

Kwetsbaarheid begint met moed.                          Moed om er te zijn en jezelf te laten zien.

Stap 4 : Voel de angst en zet toch de eerste stap                               

Als je niet energiek & blij wakker wordt om je dag te beginnen, trek dan de pleister eraf. Breng een verandering aan of begin actie te ondernemen zodat je je meer opgewekt gaat voelen. Het onbekende is vaak eng. We zijn een gewoonte ‘dier’ en voelen ons graag veilig en comfortabel met hoe de dingen zoals ze altijd zijn geweest. Angst maakt deel uit van ons en zal er altijd zijn, maar je hebt ene keuze of je de angst laat zegenvieren of toch actie onderneemt om je doel te bereiken. Het maakt hierbij niet uit of je er al helemaal klaar voor bent. Zet gewoon de eerste stap en ervaar waartoe het leidt.

Focussen op je doel is de eerste stap om het onzichtbare zichtbaar te laten worden.

De getalsymbolenschijf

Om meer ontspannen je levensweg te gaan kun je gebruik maken van de getalsymbolenschijf.  Pythagoras noemde de getallen het wezen van alle dingen. In het universum bevinden zich golven & vibratie die met elkaar communiceren. Hierin zit een permanente scheppingskracht. Dit heeft invloed op de aarde en de mens. Getallen zijn de uitdrukking van vibraties & informatie. Beide aspecten zijn in ons versleuteld. Deze schijf helpt om innerlijke mogelijkheden te laten ontplooien. Er is in iedere mens een innerlijke kracht ter beschikking die niet altijd wordt gezien of gevoeld.

Stap 5 : Herbekijk je takenlijst                              

Tijd is kostbaar dus overloop je takenlijst en beslis wat echt belangrijk voor je is. Waardeer je tijd en zet het in om Het leven te creëren dat je wil. Stel je eigen doel en plan iedere week de acties die je daar zullen brengen.

Hoe stiller je wordt hoe meer je kunt horen.

Stap 6 : Zorg dagelijks voor een innerlijk connectie moment                            

Tijd is kostbaar dus overloop je takenlijst en beslis wat echt belangrijk voor je is. Waardeer je tijd en zet het in om ‘Het Leven’ te creëren dat je wil. Stel je eigen doel en plan iedere week de acties die je daar zullen brengen.

Brengt je uit het hoofd en meer in het moment

Het badzout Qi balance is verrijkt met natuurlijke essentiële oliën voor een diepgaand effect en een unieke geurbeleving. De biologische gedroogde bloemen die zijn toegevoegd zorgen voor een extra romantisch effect. Ervaar de energieke werking van dit badzout voor een frisse en stralende huid. Je kunt ook voor het Badzout Pure natural kiezen en hier je favoriete Kleur-Lichtolie aan toe voegen.

Stap 7 : Erken dat je alles hebt wat je nodig hebt                      

In het begin kan dit voelen als ongemakkelijk en inspannend. Hou dan je doel voor ogen en blijf tegen jezelf zeggen dat het voor het goede doel is en de moeite waard. Zeg ja met hart en ziel om te werken aan je dromen. Maak je geen zorgen als je niet direct het gewenste resultaat boekt. In elke situatie zit iets waardevols en het is de weg naar je levensdoel.

Bodylotion & kleur-licht olie Turquoise – Natural Glow & Go

Bodyfeeling: gelukzaligheid & verbinding

Je lichaam wordt omhuld door een heerlijke en natuurlijke geur. Tegelijkertijd ondergaat je energie een transformatie door de krachtige werking van de essentiële oliën en de kleur-lichtvibraties. Er is voor elke gelegenheid een passende geur die je laat stralen, je huid hydrateert, kalmeert, beschermt en zijdezacht laat aanvoelen.

We gaan tijdens de workshop ontdekken welke kleuren je begeleiden om je zielsmissie tot uitdrukking te brengen. De verfijnde ziele energie gaan we vrijmaken & stimuleren zodat de blokkades worden opgeruimd die verhinderen om je zielsmissie te volbrengen. Het is niet belangrijk hoeveel pogingen je al hebt ondernomen of hoeveel tijd je hebt besteed om je zielsmissie te vinden. In je zit alles wat je nodig hebt en de Kleur-Licht oliën helpen om je ziele energie beter te laten stromen in je proces.

Ontdek je pure diepe ziele kwaliteiten voor een leven van innerlijke vrede, vervulling & beloning. Een diepgaande afstemming op je ziel of levensdoel, en een groter bewustzijn…………………………………….

BOEK JE SOUL MISSION KLEURMASSAGE BIJ JE IC TRANSFORMATION COLOUR-LIGHT THERAPIST

Laat je begeleiden door een van de IC TRANSFORMATION COLOUR LIGHT THERAPISTS  om te ontdekken welke kleuren je begeleiden om je zielsmissie tot uitdrukking te brengen. Door middel van kleurmassages worden verfijnde ziele energieën vrij gemaakt en gestimuleerd om blokkades op te ruimen die verhinderen je zielsmissie te volbrengen. Zij helpen je voor een diepgaande afstemming op je ziel of levensdoel voor een groter bewustzijn.

I BLIEVE THAT THERE’S A HIGHER PURPOSE THAT LEADS ME TO FIND MY DESTINY

Ken je iemand die deze kennis goed kan gebruiken? Delen maar :-)

Sharing is caring!

Heb je nog vragen over dit product?
Inge helpt je graag verder!

 Facebook      E-mail  Instagram