San Bao   |   Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal (B)   |   +32 (0) 16 78 26 86   |   Contact

Verbinding, een innerlijke reis naar eenheid

De mooiste reis die je kunt maken, is je innerlijke reis. Het is de ontdekkingsreis naar de diepten van je ziel, waar je verborgen schatten van wijsheid, liefde en kracht vindt. Verbinding kan ons spiritueel ontwaken en bewustzijn versterken. Het opent ons hart voor diepere waarheden, breekt de ketens van het ego en helpt ons te ontwaken tot de essentie van ons bestaan. Lees in deze blog de kenmerken van verbinding en welke kleuren je kunnen ondersteunen tijdens je reis naar binnen.

De innerlijke parkeerplaats van reflectie           

In ons dagelijks leven worden we vaak geraakt door verschillende ervaringen en ontmoetingen. Deze indrukken nemen we mee naar onze innerlijke parkeerplaats, waar we aan het eind van de dag de tijd nemen om te reflecteren. Wat heeft ons geraakt? Wat willen we verder onderzoeken? Deze innerlijke reis leidt tot diepere zelfontdekking.

De kleur die wordt geassocieerd met zelfreflectie is Blauw. Blauw symboliseert kalmte, diepte en introspectie. Het heeft een kalmerend effect en helpt ons om naar binnen te keren, onze gedachten en gevoelens te onderzoeken en een dieper begrip van onszelf te verkrijgen. Net zoals we de diepten van een heldere blauwe oceaan kunnen verkennen, kunnen we ook de diepten van onze innerlijke wereld verkennen tijdens momenten van zelfreflectie.

Positieve affirmaties voor verbinding

 • Ik sta open voor het spiegelen van liefde en wijsheid in mijn relaties met anderen
 • Mijn verbindingen brengen vreugde, harmonie en verrijking in mijn dagelijks bestaan
 • Ik ben een katalysator voor positieve verandering en verbinding in de wereld om me heen
 • Ik laat oude muren vallen en omarm authentieke verbindingen met een open hart
 • Met elke ademhaling verbind ik me dieper met mezelf en anderen, en creëer ik een wereld van samenhang en begrip

Eenheid in verscheidenheid         

Op spiritueel niveau omarmen we het begrip van eenheid. We erkennen dat we niet alleen fysiek, maar ook op zielsniveau met elkaar verbonden zijn. Onze verschillen en scheidingen zijn slechts tijdelijke manifestaties, terwijl onze essentie voortkomt uit dezelfde bron. Laten we deze eenheid vieren en koesteren.

De kleur die wordt geassocieerd met eenheid is Violet. Violet combineert de kracht van rood, dat symbool staat voor energie en actie, met de stabiliteit van blauw, dat staat voor rust en introspectie. Dit samenspel van kleuren vertegenwoordigt harmonie en balans, wat de essentie van eenheid is. Violet wordt vaak gezien als een spirituele kleur die ons herinnert aan de verbondenheid van alle aspecten van het leven en van alle mensen. Het symboliseert het samensmelten van verschillende energieën tot één geheel, wat de kern is van het begrip eenheid.

Loslaten, transformatie & meditatie

De Kleur-Licht olie Violet bevat een synergie van geuren die je potentieel stimuleren en een dieper inzicht schenken.

Te gebruiken bij:

 • Bang om het oude los te laten
 • Om je vertrouwen te vergroten
 • Tijdens een me-time of meditatie moment
 • Voor contact met je innerlijke intelligentie
 • Oude gewoontes te helpen transformeren
 • Stimuleert de verbinding met je hoger bewustzijn 

De spiegel van interactie           

Verbinding met anderen werkt vaak als een spiegel van onze innerlijke wereld. Wat we in anderen waarnemen, kan ons veel vertellen over onszelf. Deze reflectie biedt ons de kans om te groeien en bewuster te worden van onze eigen gedachten, emoties en patronen.

De kleur die wordt geassocieerd met innerlijke reflectie is Blauw. Blauw staat voor kalmte, rust en diepgang. Het heeft een kalmerend effect op de geest en moedigt introspectie aan. Deze kleur wordt vaak gezien als een symbool voor het verkennen van onze innerlijke gedachten en emoties. Wanneer we naar de kleur blauw kijken, kan het ons herinneren aan de behoefte om naar binnen te keren, te mediteren en onze gedachten en gevoelens te onderzoeken. Het kan ons aanmoedigen om te luisteren naar onze innerlijke stem en onze ware zelf te ontdekken.

Om nieuwe horizonten te ontdekken, moet je soms oude patronen doorbreken

Voor een rustige & serene sfeer in de ruimte

Laat je zintuigen zachtjes prikkelen en iedere ruimte een extra dimensie te geven. Je transformeert je ruimte op een subtiele wijze naar een hoger energie niveau.

 • De roomspray bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten.
 • De geuren stimuleren je zintuigen.
 • De kleurvibraties die inwerken op de energie in de ruimte.

Empathie en mededogen          

Verbinding stimuleert empathie en mededogen. Door ons te verbinden met anderen kunnen we hun ervaringen beter begrijpen. Dit opent de deur naar het verlangen om anderen te steunen en te helpen in hun reis.

De kleur die wordt geassocieerd met empathie en mededogen is Groen. Groen is een rustgevende kleur die symbool staat voor harmonie, balans en natuur. Het heeft een kalmerend effect op onze emoties en kan ons eraan herinneren om open te staan voor de gevoelens van anderen. Groen wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, dat verbonden is met liefde, compassie en mededogen. Wanneer we naar de kleur groen kijken, kan het ons eraan herinneren om met een open hart te luisteren en begrip te tonen voor de ervaringen van anderen. Het moedigt ons aan om ons in te leven in hun situatie en te streven naar een diepere verbinding met anderen.

Bodylotion & kleur-licht olie Green – Natural Glow & Go

Bodyfeeling: liefde & hoop

Je lichaam wordt omhuld door een heerlijke en natuurlijke geur.

Tegelijkertijd ondergaat je energie een transformatie door de krachtige werking van de essentiële oliën en de kleur-lichtvibraties.

Er is voor elke gelegenheid een passende geur die je laat stralen, je huid hydrateert, kalmeert, beschermt en zijdezacht laat aanvoelen.

Het licht en de liefde in anderen         

In elk mens zien we een vonk van goddelijkheid. Door deze verbinding kunnen we het licht en de liefde in anderen herkennen en herinneren aan onze eigen goddelijke essentie. Het delen van liefde en licht versterkt onze spirituele reis.

De kleur die wordt geassocieerd met licht en liefde is Wit. Wit symboliseert zuiverheid, helderheid, en onvoorwaardelijke liefde. Het staat voor puurheid van intentie en het overstijgen van egoïsme. Wit licht wordt vaak gezien als symbool voor spirituele verlichting en hoger bewustzijn. Het staat voor de kracht van liefde die alles omvat en overstijgt. Wit wordt ook geassocieerd met het kruinchakra, dat verbonden is met spiritueel bewustzijn en een diepere connectie met het goddelijke. Het vertegenwoordigt de stralende en helende energie van liefde en licht die ons kan inspireren en genezen.

In jou zit de kracht om je eigen weg te banen naar een nieuw en betekenisvol hoofdstuk van je leven

Dienstbaarheid en ontwaken         

Verbondenheid gaat hand in hand met dienstbaarheid. Wanneer we ons verbonden voelen, zijn we meer geneigd bij te dragen aan het welzijn van anderen en de wereld om ons heen. Deze handelingen van vriendelijkheid en medeleven geven betekenis aan ons bestaan.

De kleur die vaak geassocieerd wordt met dienstbaarheid en ontwaken is Geel, het gele goud. Goud symboliseert spirituele rijkdom, verlichting en verheffing. Het staat voor de innerlijke schat die we ontdekken wanneer we dienstbaar zijn aan anderen en aan een hoger doel. Yellow is de stuwende kracht van goud. Goud wordt vaak gezien als een kleur van spirituele voltooiing en ontwaken, omdat het ons herinnert aan de waarde van dienstbaarheid en het overstijgen van egoïsme. Het staat voor het doorbreken van beperkingen en het openen van ons bewustzijn voor hogere waarheden en diepere betekenis. Het herinnert ons eraan dat dienstbaarheid aan anderen en aan het grotere geheel ons kan leiden tot een hoger spiritueel bewustzijn en ontwaken.

Room Aura spray Clarity Light – Natural Sense & Energy

Voor een goede focus & lichte sfeer in de ruimte

Een goede sfeer in de ruimte draagt bij tot een ‘feel good’ gevoel, zowel voor jezelf als voor je andere gezinsleden en mensen die op bezoek komen. Schoonheid, zuiverheid en wijsheid zijn de verbindende factoren. Op ieder moment kun je de energie in de ruimte herstellen. Iedere geur heeft z’n eigen (kleur)betekenis door de synergie van essentiële oliën en de kleurlichtfrequenties. Breng geur- & kleurenergie in je ruimte voor meer kleur in je leven.

Levenslessen en zelfontdekking         

Iedere interactie, elke ontmoeting heeft een unieke les voor ons. Door deze lessen kunnen we onszelf beter begrijpen, oude patronen doorbreken en groeien als individuen. Verbinding met anderen stimuleert diepe zelfontdekking.

De kleur die wordt geassocieerd met levenslessen en zelfontdekking is Indigo. Indigo is een kleur die staat voor spirituele groei, introspectie en diepe reflectie. Het heeft een mysterieuze en introspectieve kwaliteit, wat goed past bij het verkennen van innerlijke aspecten en het ontdekken van nieuwe lagen van begrip. Indigo wordt vaak geassocieerd met het derde oogchakra, dat verbonden is met intuïtie, wijsheid en zelfbewustzijn. Deze kleur herinnert ons eraan om dieper te graven in onszelf, onze ervaringen te onderzoeken en lessen te leren uit zowel positieve als uitdagende situaties. Het moedigt ons aan om open te staan voor nieuwe inzichten en om onszelf beter te begrijpen, wat leidt tot persoonlijke groei en zelfontdekking.

Om vanuit inzicht te groeien

De Kleur-Licht olie Indigo bevat een synergie van geuren die je potentieel stimuleren en een dieper inzicht schenken.

Te gebruiken bij:

 • Gevoel van chaos in het hoofd
 • Voor een ontspannen nachtrust
 • Om je bewustzijn en intuïtie te vergroten
 • Voor een ontspannen hoofd
 • Helpt om je weg in het leven te vinden
 • Stimuleert zelfinzicht voor persoonlijke ontwikkeling

Positieve affirmaties voor verbinding

 • Ik omarm de kracht van verbinding in mijn leven en laat liefde en begrip stromen
 • Elke ontmoeting brengt mij dichter bij anderen en verrijkt mijn eigen groei
 • Ik ben een stralende bron van positieve verbinding in het leven van anderen
 • Mijn hart opent zich voor de schoonheid van gedeelde momenten en diepe relaties
 • Ik waardeer de unieke verbindingen die ik deel en koester de lessen die ze me brengen

Ondersteuning bij innerlijke groei,
bewustwording en het helen van je trauma’s

Traumamassage: vrij worden van belastende gevoelsherinneringen die zich hebben vastgezet in je lichaam
Kleurenpunctuur: belastingen van patronen, stress & trauma worden losgelaten
Traumaverwerkingssessies: sessies met oogbewegingen om verandering te brengen in negatieve gevoelssensaties
Colour sensitive coaching traject: inzicht in waar je vastloopt, blokkeert en waar dit vandaan komt. Het helende deel in jezelf activeren, emoties balanceren

Welkom voor je reis naar bewust zijn     

Laat ons samen de reis van verbinding omarmen, met kleuren van liefde, begrip en medeleven als onze gidsen. Laten we groeien, leren en samen evolueren.

Ken je iemand die deze kennis goed kan gebruiken? Delen maar :-)

Sharing is caring!

Heb je nog vragen over dit product?
Inge helpt je graag verder!

 Facebook      E-mail  Instagram